2777
2789
عنوان

بزرگ شدن بچه مامانا کمک

232 بازدید | 29 پست

سلام مامانای گل ، میشه تجربتون رو در مورد یک سال و نیمگی به بعد بچه مخصوصا پسرا بگید؛ مثلا چه تغییراتی میکنن؟ عاقلتر میشن یا نه؟ بیرون رفتن باهاشون راحتتر میشه یا سختتر؟ معنی خطرو کی متوجه میشن، خیلی خیلی ممنونم 

بعضی چیزارو باید بزاری تجربه کنه تا بفهمه ... پسرم دو سال و سه ماهشه میریم حموم بهش میگم داغه دست نزن ب شیر جیززززههه لج میکنه دستش ک میسوزه اون موقع میفهمه و دست نمیزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دوساله ای دارم ک خیللللللی شیطونه فقط منتظرم سه سالش بشه

فک کنم تا پیریشون باید هی منتظر سال بعد باشیم 😂 

کلا نسبت به چند ماه قبل بهتر شده بچه داری یا سختتر؟ 

2805

دوتا پسر دارم یکی از اول ترسو یکی از اول نترس که نه اصلا خطر براش معنی نداره به مادرم رفته اونم هنوز معنی ترس رو نمیدونه این چیزا به نظرم ژنتیکی ربطی به سن نداره       اگه با پسرت مثل آدم بزرگا رفتار کنی خیلی روی رفتارش تاثیر داره  

هی داره شیطون تر وپرانرژی تر میشع ۳سالو۸ ماهش منتظرم ببینم ۵سالگی چه گلی به سرم میزنه بلخره راحت میشم یا نه بیرون رفتنم بستگی داره برای پیاده روی خوبه قشنگ خودش میره ماشین موتور خطر اینا میفهمه ولی بازار خرید نه همه چی میخواد برداره خونه فامیلم خوب نی یهو میبینی با کله رفته تو یخچال یا رفته تو اتاق درحال فضولی من تنها جایی که باش میرم خونه مامان بزرگاشه وپیاده روی

هی داره شیطون تر وپرانرژی تر میشع ۳سالو۸ ماهش منتظرم ببینم ۵سالگی چه گلی به سرم میزنه بلخره راحت میش ...

بازم اگر بیرون رفتنی عاقل بشن خوبه، بچه من دستمو ول میکنه مسیر برعکسو‌ میخواد بره 

بازم اگر بیرون رفتنی عاقل بشن خوبه، بچه من دستمو ول میکنه مسیر برعکسو‌ میخواد بره

هنو خیلی کوچولو کم کم درست میشه خواهرزادم دوسالش بود بیرون رفتنی تا یه چی میدید همونجا زرتی میخوابید میگف من مولدم😅 اینو برام بخرین تا بلند شم 

هنو خیلی کوچولو کم کم درست میشه خواهرزادم دوسالش بود بیرون رفتنی تا یه چی میدید همونجا زرتی میخوابید ...

خداکنه تا سه سالگی خوب شن ، احساس میکنم زندگی معمولی یادم رفته دیگه

2810