2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21775 بازدید | 1561 پست
عزیزم یه سوالی داشتم چجوری متن تاپیک رو رنگی میکنید؟؟

سلام 🌹

🌿 توی قسمت پیامهای خصوصی میتونین از پی وی دوستتون استفاده و اونجا راحت رنگی کنین البته فونتش بزرگ تر میشه

🌿یک کلمه رنگی رو کپی و الصاق کنین 

و ابتدای متن قرار بدین و متن تون رو

بدون هیچ فاصله ایی بعد کلمه رنگی

بذارین تا در ادامه اش رنگی بشه

حواستون باشه بعد برگردین و اون

کلمه رو حذف و بردارین

🌿سایت مخصوص  رایانه از روی سه نقطه 

بالامیتونین برین و اونجا رنگهای متنوعی

هست الان نمیدونم کار میکنه یا نه؟

اگه ازین قسمت استفاده کنین خیلی

صفحتون ریز میشه و بعد رنگی حتما

باید خارج بشین تا تنظیمات صفحتون

به روال قبل برگرده . 

❤️کلا هر سوالی دارین از تاپیکهای کاربر

@ازسارابپرس     میتونین پیداش کنین😘

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 🌹🌿 توی قسمت پیامهای خصوصی میتونین از پی وی دوستتون استفاده و اونجا راحت رنگی کنین البته فونتش ...

سلام

این مورد ۳ رو پارسال از سایت حذفش کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

یک قسمتی رو کپی کنین مثلا یک حرف ⬅️ بعد دستتون رو روی صفحه نگه دارین بعد بزنین الصاق (الحاق یا جایگذاری) بعد در ادامه اش متنتون رو بنویسین.

در آخر آن قسمتی که اول کپی و الصاق کرده بودین رو پاک کنین.

🌹🌿سلام عزیزم خدا قوت

خواهش می کنم.

💙💙💙

سلاماین مورد ۳ رو پارسال از سایت حذفش کردن.

سلام سارا جان و ممنون از تاپیک ها و

راهنماییهاتون .🌹❤️

و ماشاء الله به سرعت العملتون👌 وممنون

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام سارا جان و ممنون از تاپیک ها وراهنماییهاتون .🌹❤️و ماشاء الله به سرعت العملتون👌 وممنون

💖💖💖

💖💖💖

خیلی ممنون

لطف کردین.

❤❤❤

یا امام زمان عج

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
2810