2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21775 بازدید | 1561 پست
چادرت را بتکان روزی ما را بفرستای که روزی دو عالم همه از چادر توستای مادرمن از خاک پای تو سر برندارم ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
...اصلاً فاطمیه جنس غمش فرق می کند...در محرم، همه دعوت اند....اما فاطمیه آنطور نیست!در فاطمیه فقط اف ...

یا فاطر بحق فاطمه سلام الله علیها 

عجل لولیک الفرج

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین که به لطف خداو دعای حضرات معصومین و امام زمانه نعمت سلامتیتون برگرده. آمین یا الله یا شافی ...

مرسیییی عزیزم 😘

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
قبول باشه عزیزم سلامت و حاجت روا باشید

ممنون گلم همچنین

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

پست صلوات 👇🏻فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍از پ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

﷽ وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَ ...

سلام خواهر جان 

متشکرم 

التماس دعا 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اتحاد_ما__رمزظهور#

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

▪️توسل ویژه و کارساز

▪️همه عزیزان این توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها را امشب که هم شب جمعه هست هم شب شهادت آنحضرت  با توجه و حضور قلب انجام دهیم

▪️هر کسی هر حاجتی داره در نظر بگیرد و این توسل را انجام دهد در رأس همه حوائج فرج آقا و مولایمان امام زمان علیه السلام

▪️گفتن ۵۳۰بار گفتن این صلوات

▪️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ

▪️(توضیحات استاد عالی را در کلیپ ببینید)

🔸آنچه که مهم است  این است که این ۵۳۰بار باید یکجا گفته بشه در یه جای خلوت و با توجه گفته شود(حواست پرت نشه)

🔸ان‌شاءالله  که در این ایام بحق حضرت زهرا سلام الله همه حاجت روا شوید و به خواسته هایتان برسید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
2810