2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21775 بازدید | 1561 پست
ببین عزیزم اگر این اماما مارو فراموش نمیکردن و حواسشون به ما بود،ما ها دیگه برق ویترین ها چشمامونو ن ...

سلام خواهر عزیزم 

خوش آمدین🌹 

در روایت داریم که امام مانند کعبه هست 

و ما باید دور ایشان بچرخیم ..

این بزرگواران مانند گلستانی هستند 

که ما برای معطر شدن و لذت بردن 

به این باغ میرویم ..

خورشید همیشه نور افشانی می‌کنه 

اگر ما پنجره خانه مان ببندیم و پرده های ضخیم

وصل کنیم ،و نور رو مهمان خانه مان نکنیم ...

عیب از کم کاری ماست 

خواهر جان ..

امام روی و توجهِ شان، همواره به  ماست .ما هستیم که پشت کردیم به ایشان و روی مبارکشان نمی‌بینیم ...

یا علی.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@stable_as_a_rock @delaram_t @sadaf47 @hello_o @mherbano ﷽وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَ ...

خدایا از ناشکری ما بگذر و ببخش...

خدایا شکرت واسه هرچیزی که میبینیم و حتی به چشم ما نیست ولی تو به ما بخشیدی...

خدایا تو هدایتگری "هادی" صفت حقیقی توست...یا هادی... ما رو هدایت کن به نعمت و نیکی... ما رو به راه راست،راه کسانی که به آنها نعمت دادی حقیقتا هدایت و متمایل کن...

ما رو بنداز تو اون مسیر،مسیر کامیابی و نعمت و خوشبختی و عاقبت به خیری

لا حول و لا قوة  الا بالله العلی العظیم... خدایا ما رو حتی از شر خودمون انرژی های بد خودمون و گناهانمون نجات بده...از شر همه چیز به تو پناه می آوریم و به نام اعظمت قسمت می دهیم که بهترین زندگی دنیایی و بهترین آخرت و همه ی بهترین ها رو نصیب ما و عزیزان کنی خدایا به عزیزانمون و خودمون تن سالم بده. الهی آمییین

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
پست صلوات 👇🏻فقط دعا گویانِ امام مهدی،اهل نجـــــاتند !خانمهای عزیز و‌ دوستداران امام زمان عج😍از پ ...

السلام علی آل یاسین (عج)

السلام علی آل یاسین(عج)

السلام علی آل یاسین(عج)

السلام علیک یا بقیة الله (عج)

سلام و درود خداوند برتو مولا(عج) برای سلامتی تو و شادی تو و عاقبت به خیری تمام دنیا دعا می کنم:

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

تو مولای هدایت گری،خلق برگزیده ی خدای تبارک و تعالی،برای نجات ما از گمراهی هدایت شدن ما دعا کن. 

یاصاحب الزمان(عج)ادرکنی...

خدایا سعادت واقعی نصیب هممون کن

آمین یا رب العالمین

یا الله،خدای علیِ العظیم ❤️ 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

❤️کسی که در خانه ای را کوبید
و زیاد در زد
بالاخره در را باز می کنند؛
✨درِ خانه ی امام زمان(عجل الله فرجه)
را بزن
خدا می داند کریم است
آقاست، مهربان است .. 🥺😍

برو در خانه‌ی امام زمانت، بگو یااباصالح‌المهدی، او دستت را می‌گیرد...🥹🤍

اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ بحق زینب کبری سلام الله علیها
🩵⃞🌿️

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

به خدا که وصل شوید،
آرامش وجودتان رافرامی گیرد!
نه به ‌راحتی می‌رنجید،
ونه به ‌آسانی می ‌رنجانید.💞

ان‌شاءالله همگی اینطورباشیم🙏

.
.
.
اصلاً فاطمیه جنس غمش فرق می کند...
در محرم، همه دعوت اند....
اما فاطمیه آنطور نیست!
در فاطمیه فقط افراد خاص، دعوت می شوند...
▪️فاطمیه نزدیک است، دعا کنیم، زیر روضه‌ی حضرت مادر و #بانوی_حیدر کرار دعوت شویم!
》چادرت را بتکان
روزی ما را بفرست
!

🌹

🍁پروردگارا

✨امـروز چتر رحمتت را

🍁بر سر دوستانم

✨همیشه باز نگهدار

🍁و بهترین تقدیرها

✨را برایشان رقم بزن

🍁 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم

✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو

🌷آیت الله بهـجت قـدس سـره:

یڪ دست شـــما #قــــــرآن و دست

دیگر #عـــترت باشد عترت معارفش

در مثل «نهج البلاغه» است اعمالش

در مثل «صحــیفه ســـجادیه» است

تڪلیفش در مثل همــین رساله های

عــملیه است.

💐🍃💐🍃💐

❤️ امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) :

🌹نيكى كردن جز با سه چيز به كمال نرسد :

1️⃣ زود انجام دادن و

2️⃣ كوچك شمردن و

3️⃣ پوشيده داشتن

🌹چرا كه وقتی زود انجام دهى، گوارايش كرده‌اى .

🌹و چون كوچكش بشمارى، (در حقیقت) بزرگش داشته‌اى .

🌹و چون پوشيده‌اش بدارى، آن را به تمام (و کمال) رسانده‌ای.

📚 خصال (شیخ صدوق): ص۱۲۳

سلام آقاجانم یا صاحب الزمان 💕

ما تشنه کامان دیدارتان در عطش سوزان آخرالزمان به دنیا آمدیم، زیستیم و انتظار کشیدیم ...

ای کاش پیش از چشم فروبستنمان، بازآیید و آب را برایمان معنا کنید و ما در ریزش زلال باران نگاهتان و در ترنم دلنشین صدایتان و در سایه سار بهشتی ظهورتان، طعم سیراب شدن را بچشیم ...

بازآیید ای پایان شیرین چشم براهی ها ...

#صبحتون_متبرک_به_نگاه_یوسف_زهرا

الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــ الْفَــرَج بحق زینب کبری سلام الله علیها🫀

ببین عزیزم اگر این اماما مارو فراموش نمیکردن و حواسشون به ما بود،ما ها دیگه برق ویترین ها چشمامونو ن ...

سلام 🌹❤️

یکی از اصول در دین، آزادی اراده انسان‌هاست. سیره و روش معصومین در احادیث وحکمت هاو حتی رفتار شون برای ما شاهراه زندگیه 

و دائما یاد آور این مطلبن که دنیا محل موقتی برای آزمایش ماست و شخص هوشیار بهش دل نمیبنده  

زیبایی و برق وجلای واقعی در درون و روح معنوی خود ماست که معمولاً فراتر از چیزهای مادی هستن.

تمام پیامبران و امامان به مردم راهنمایی واشاره می‌کنند، اما در نهایت میزان بهره مندی ما

وانتخاب مسیر زندگی بر عهده خودمون هست

که بتونیم ارزش واقعی و هدف و معنای خلقت

خودمون رو از رو نشانه های واضح  پیدا کنیم  

فلسفه همین چرا آمدم وآمدنم بهر چه بود ...خیلی عمیقه😘 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
2810