2777
2789
عنوان

قرار شد فردا اسباب‌کشی کنم خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست
ببخشیدا ولی اختلاف و از ریشه حل نشده یه مادرشوهر و دخالت هم اضافه بشه واویلا میشه

همون موقع هم شوهرم همیشه خونه مامانش بود

منو تنها میذاشت و میرفت البته اون موقع دو تا مرغ هم داشت که جونش به این دو تا مرغ بسته بود توی حیاط خونه‌ پدریش بودند و ما جای دیگه خونه آپارتمانی بودیم

توکل به خدا🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا میدونه والا

مامانش هی اصرار داره برید سر خونه زندگی‌تون

میگه منم خسته شدم کمرم درد میکنه مهره‌هام جابجا شده نمیتونم بشورم بپزم

هی میگه آبروریزی کردید زندگی‌تونو بهم زدید آبرومون رفته برید سر زندگی‌تون

توکل به خدا🌿
اصلا به ادمی که دوبار ازدواج کرده نمی خوری ساده نباش مردا نهایت یه هفته خوبن بعد میشن همین که بودنگف ...

خب میگم اینجا دیگه توی محله‌شونه که ۴۵ سال ساکن هستن بخواد صداشو ببره بالا آبروشون توی محله خودشون میره

ولله گیج و سردرگمم میگم یه فرصت دیگه بهش بدم

خودمم دوباره طلاقی نشم

توکل به خدا🌿
اصلا به ادمی که دوبار ازدواج کرده نمی خوری ساده نباش مردا نهایت یه هفته خوبن بعد میشن همین که بودنگف ...

آره جونشو برای مرغاش میداد

میگفت اینا دخترامن 

ولی دیگه نداره هردوتا مرغش مردن

توکل به خدا🌿
مامانش هی اصرار داره برید سر خونه زندگی‌تونمیگه منم خسته شدم کمرم درد میکنه مهره‌هام جابجا شده نمیتو ...

مجرد بوده همسرت؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2810