2777
2789
عنوان

تو هر شرایطی خودتو فراموش نکن خانم خوشگله 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 53 پست

اینکه خودتو دوست داشته باشی و بخودت اهمیت بدی خیلی خوبه کلا خود دوستی و خودخواهی تا جایی خوبه ک به حق و حقوق دیگران تجاوز نشه باعث نادیده گرفته شخصیت دیگران نشه

اینکه خودتو دوست داشته باشی و بخودت اهمیت بدی خیلی خوبه کلا خود دوستی و خودخواهی تا جایی خوبه ک به ح ...

نه واقعا حق و حقوق  دیگران رعایت می‌کنم ☺️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از پیام این دوست عزیزم که البته ناشناس هست هم خیلی لذت بردم جون تا حالا از این. زاویه به زندگی نگاه نکرده بودم ممنون عزیزم ❤️☺️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2805
خواهرانه یچیزی بهت بگم؟این قضیه خیانت رو انقد تکرار نکنتقریبا تو اکثر تاپیکات حرفشو میزنیحتی اگ تو ذ ...

درسته عزیزم حق باشماس

سلام عزیزم خوبی.ببخشید میگم از اونجاییکه شما خیلی به پوستتون اهمیت میدید یک سوال داشتم من بیست و هشت سالمه احساس میکنم دور چشمم یکم چروک ریز پیدا شده به نظر شما یک کرم دور چشم عالی که از چروک های بیشتر جلوگیری کنه و میلیا هم نزنم چی بخرم راستی پوستمم خشکه؟؟ بعد من برای روتین پوستم فقط یک آبرسان و مرطوب کننده مارک درماتیپیک که باهم هست استفاده میکنم بنظرتون تاثیر گذاره؟خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید🙏

سلام عزیزم خوبی.ببخشید میگم از اونجاییکه شما خیلی به پوستتون اهمیت میدید یک سوال داشتم من بیست و هشت ...

عزیزم کرم دور چشم خیلی کار خاصی نمیکنه بیشتر برای پیش گیری از چروک هست زدنش بد نیست اما معجزه هم نمیکنه من دور چشم بلفامد میزنم راضیم اما به نظرم تزریق فیلر تاثیر خیلی بیشتری داره 

درماتیپیک هم یه مارک معمولی ایرانی هست اگر ابرسانیش خوبه بزن اما مارک های خیلی بهتری هم هست اکر کامل پوستت رو از دهیدراته بودن درمیاره خوبه ادامه بده 

عزیزم کرم دور چشم خیلی کار خاصی نمیکنه بیشتر برای پیش گیری از چروک هست زدنش بد نیست اما معجزه هم نمی ...

بله درست میگین اما خوب فیلر هم باید همیشه تمدید بشه و دائمی نیست برای آبرسان هم لطف میکنید اگر یک آبرسان خوب برای پوست خشک معرفی کنید🌸

بله درست میگین اما خوب فیلر هم باید همیشه تمدید بشه و دائمی نیست برای آبرسان هم لطف میکنید اگر یک آب ...

اتفاقا فیلر زیر چشم موندگاری خیلی بالا داره سالی یکبار درحد نیم سی سی زبر هرچشم کافیه اما خیلی تاثیر خوبی داره 

آبرسان هم بستگی به این داره که چقدر هزینه کنی براش کیلینیک و ویشی سراوی جزو ابرسان های خیلی خوب هستن اما گرونن 

تو قیمت متوسط نیتروژینا هم خیلی خوبه با سیمپل خودمم به تازگی همین دوتارو سفارش بدم کیلبنیک هم قبلش داشتم اونم خوب بود اما نسبت به قیمتش خیلی کار انچنانی نمیکرد

2810