2777
2789

هر کدوم بیشتر علاقه داری برو 

البته بینشون ویولن کلا سخت تره و جزو ساز های سخت هست ولی خیلی زیباست و من خودم ویولن رو بیشتر می‌پسندم هم صداش هم کلا از ویولن زدن لذت میبرم .

البته ویولن یکم زمان یادگیری بیشتر طول میکشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به علاقت داره دیگه من بین اینا ویولن رو بیشتر میپسندم خودم گیتارو دوس دارم و خب چهار سال هم آم ...

اره منم عاشق ویولن هستم ولی بین ویولن و سنتور دو دلم😅😁 بقیه میگن سنتور ولی ویولن هم خیلی خوبه 

2805
اره منم عاشق ویولن هستم ولی بین ویولن و سنتور دو دلم😅😁 بقیه میگن سنتور ولی ویولن هم خیلی خوبه

به حرف بقیه توجه نکن 

ببین کدومش آرامش بیشتری بهت میده برو سراغ اون 

چون اگه بری سمت چیزی ک دوسش نداری اصلا به دردت نمیخوره و نمیتونی باهاش ارتباط بگیری 

[army]   (:...I could see the sunshine
هر کدوم بیشتر علاقه داری برو البته بینشون ویولن کلا سخت تره و جزو ساز های سخت هست ولی خیلی زیباست و ...

اره شنیده بودم سخته 

میگن سنتور هم یادگیریش خیلی سخته و تمرین زیادی میخواد🥲

به نظر شما سنتور رو زودتر میتونم یاد بگیرم یا ویولن؟ من خودم سنتور رو خیلی دوست دارم 

اره شنیده بودم سخته میگن سنتور هم یادگیریش خیلی سخته و تمرین زیادی میخواد🥲به نظر شما سنتور رو زودتر ...

به سختی فکر نکن به علاقه فکر کن چون علاقه داشته باشی سختی رو متوجه نمیشی .

ولی در کل ویولن سخت تره نسبت به سنتور 

سنتور رو زودتر میتونی یاد بگیری. 

سنتور رو چون علاقت بیشتره برو یاد بگیر چون علاقه مهمه و راحت تر میتونی باهاش ارتباط بگیری .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
به حرف بقیه توجه نکن ببین کدومش آرامش بیشتری بهت میده برو سراغ اون چون اگه بری سمت چیزی ک دوسش نداری ...

اره اون که صد البته🥲

ولی هر دوشون رو خیلی دوست دارم😂 انتخاب سخته

مرسی از نظرت❤

من تا چند وقت پیش خیلی دوست داشتم ولی تازگی می گم یاد بگیرم که چی بشه

برای سرگرمی ..

موسیقی خیلی خوبه واقعا اگه علاقه داری حتما برو دنبالش و یه سازی یاد بگیر

تو روحیه ات خیلی تاثیر میذاره و تو رو شاداب میکنه و بهت انرژی و آرامش میده

برای سرگرمی ..موسیقی خیلی خوبه واقعا اگه علاقه داری حتما برو دنبالش و یه سازی یاد بگیرتو روحیه ات خی ...

پیانو خیلی دوست دارم گرونه..کلاساشم گرونه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
به سختی فکر نکن به علاقه فکر کن چون علاقه داشته باشی سختی رو متوجه نمیشی .ولی در کل ویولن سخت تره نس ...

اره درسته

حالا برای شروع فعلا میرم سمت سنتور

بعد ویولن 

خیلی ممنون عزیزم😍❤🤝

پیانو خیلی دوست دارم گرونه..کلاساشم گرونه

اره واقعا پیانو خیلی گرونه

خب فعلا از یه ساز راحت و ارزون تر شروع کن که علاقه هم داشته باشی بهش یه سازی که تقریبا مثل همون پیانو باشه ...

ببخشید حواسم نبود لایکت کردم بعد امضاتو خوندم😅❤

2810