البته بینشون ویولن کلا سخت تره و جزو ساز های سخت هست ولی خیلی زیباست و من خودم ویولن رو بیشتر میپسندم هم صداش هم کلا از ویولن زدن لذت میبرم .
البته ویولن یکم زمان یادگیری بیشتر طول میکشه .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره شنیده بودم سخته میگن سنتور هم یادگیریش خیلی سخته و تمرین زیادی میخواد🥲به نظر شما سنتور رو زودتر ...
به سختی فکر نکن به علاقه فکر کن چون علاقه داشته باشی سختی رو متوجه نمیشی .
ولی در کل ویولن سخت تره نسبت به سنتور
سنتور رو زودتر میتونی یاد بگیری.
سنتور رو چون علاقت بیشتره برو یاد بگیر چون علاقه مهمه و راحت تر میتونی باهاش ارتباط بگیری .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑