2777
2789

من از یه اخلاق خودم خیلی خوشم میاد اونم اینکه تو هرشرایطی خودمو یادم نمیره به شدت خودمو دوست دارم ‌درهر شرایطی الویت با خودم هست اول خودم بعد بچه و همسر …… به خودخواه بودن معروفم تو جمع خانواده واشنا اما از این ویژگی ناراحت نیستم چون بازخورد خوبی می‌گیرم بخوام مثال بزنم یه فلش بک میزنم به گذشته تو اون زمانی که همسرم بهم خیانت کرد هم من‌خودمو نباختم و اعتماد‌به نفس خودمو از دست ندادم جوری که فرداش رفتم موهامو چتری زدم آرایش کردم رفتم مشاوره خود روانشناس تعجب کرده بود یا وقتی که خواهرای همسرم اومدن برا پا درمیونی یکی از خواهراش به مامانم گفته بود خیلی از فلانی ( من ) خوشم اومد چقدر شیک و مرتب پیش ما ظاهر شد انگار نه انگار چیزی شده….. اینارو‌رگفتم‌ نخواستم از خودم تعریف کنم‌ خواستم‌بگم‌ به خودتون برسید هیچ کس از خودتون مهم‌ترو عزیزتر نیست حتی بچه دیگه شوهر که جای خود داره. 

درمقابل باز خور‌د مثبت هم‌ دیدم هیچ کس توقعی ازم نداره کاری کنم‌ به چشم میا‌‌د به چشم لطف میبینن نه وظیفه همین جور تقریبا به هرچی که تو زندگی خواستم. رسیدم کلام آخر خودتون‌ فدای هیچ کس نکنید‌ حرف زیاده اما نمیشه همه چیزو اینجا گفت ❤️❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم تا‌پیک هم برا این ردم تو چالش یه سری سوالات دراین باره کرده بودن الان یه عده میگن پس چرا خیانت دیدی خب اون واقعا مقصرش من نبودن کمبود محبتی بود که همسرم داشت البته منم‌ این کمبود رو براش پر نکردم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2805
شوهرت خیانت کرد! چکار کردی؟جدا شدی؟

نه دارم زندگی می‌کنم بعد یکسال به آرامش رسیدم 

خداروشکر 😊

عزیزم من به چشم زخم اینجا خیلی معتقدم خیلیا اینجا بهت حسودی کردن ،خیلیا گفتن خوشبحالت یادم نیست برادوسال پیش فکرکنم بود که گفتی با همسرت رفتی رستوران جلو همه بوست کرده ،خوشی هاتو اینجا جارنزن

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

عزیزم من به چشم زخم اینجا خیلی معتقدم خیلیا اینجا بهت حسودی کردن ،خیلیا گفتن خوشبحالت یادم نیست براد ...

سعی می‌کنم کلا ‌دیگه خیلی چیزارو‌ نگم این تا‌‌پیک واقعا به قصد کمک و خیرخواهی بود

باهات موافقم ولی تو عمل نمیتونم اینجوری باشموقتی خودخواه میشم حس میکنم آدم بدیم

حالا من اصلا این حس بهم‌ دست نمیده برعکس احساس قدرت میکنم

آره آدم باید به خورش برسه به ظاهرش. به تغذیه اش. و همینطور مادر مهربون و دلسوز برای بچه هاش باشه. مه ...

دقیقا 👌

باهات موافقم. اگر ما خودمون رو تو اولویت قرار ندیم. هیچ کس دیگه هم ما رو تو اولویت قرار نمیده. رفتار ...

آفرین جمله آخرت کل چیزی بو‌د که میخواستم بگم

2810