2777
2789
عنوان

میشه هم شیر مادر داد هم شیرخشکظ

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 25 پست
ن قطع که نمیکنم ، ولی به عنوان کمکی شیر خشک دلم میخواد بدم بهش اگه سینمو ول نکنه

به ما تو بیمارستان گفتن با سرنگ بدین، کلا حتی بزرگ هم بود با سرنگ میدادم.

میگن، من تست نکردم، شیشه چون راحتتر شیر میاد ممکنه بعدا سینه نگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش ماه شیر خودتو بخوره کافیه براشخودتو اذیت نکن

وای از بس گفتن بهم شیرخشک خیلی بده و نده بهش و این حرفا ، حس میکنم اگه شیرخشکی بشه ظلم بزرگی بهش کردم😓

به ما تو بیمارستان گفتن با سرنگ بدین، کلا حتی بزرگ هم بود با سرنگ میدادم.میگن، من تست نکردم، شیشه چو ...

من امتحان کردم خیلی سخته که ، دلش میخواد بدی بمکه 

2805
من امتحان کردم خیلی سخته که ، دلش میخواد بدی بمکه

نه عادت میکنن، بزرگتر که میشن همون سرنگم میک میزنن، خود سرنگ با مزه خالی میشه.

خیلی با حاله.

منم خولم والله از شیر دادن  با سرنگ هم لذت میبردم.

بعدها به دختر کوچیکه خواهرم ، من و دخترم میدادیم، بازی بود برامون

وای از بس گفتن بهم شیرخشک خیلی بده و نده بهش و این حرفا ، حس میکنم اگه شیرخشکی بشه ظلم بزرگی بهش کرد ...

ببین خواهر منم سر دختر اولش، اومد ادا نه نه خوبا رو بازی کنه، هی مامانم میگفت، دختر، بچه ات لاغر ، کم جونه بده.

میگفت نه اونا که شیر خشک میدن، انگار بچه رو باد کردن و تپلی کاذب و ....

میگم ماما هم هست، اومد اصولی بشه مثلا، الان دختر دومیش که ۴ سال از اولی کوچکتر، از اولی درشتر و سنگین تر.

دستای دخترش عین چوب شور میمونه والله.

سر دومی خودش، بدون گفتن بقیه تند و تند شیر خشک میریخت تو حلق بچه، کنار شیر خودش.

وای از بس گفتن بهم شیرخشک خیلی بده و نده بهش و این حرفا ، حس میکنم اگه شیرخشکی بشه ظلم بزرگی بهش کرد ...

ی شیر خشک تو داروخونه برو بردار نگاه کن تعداد ویتلمیناشو نگاه کن بشمر ببین چندتا از اونا تو بدن تو پیدا میشه ک بخواد باشیرت بره تو بدن بچه خدایی.؟ما چی میخوریم اخه ک اونقدر ویتامین داشته باشه سیر مون؟

از گوگلم میتونی بری ببینی ویتامینای موجود در شیر خشکو