2777
2789
عنوان

موافق توی رابطه بودن دختر هجده سالتون هستین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دانشگاه که رفته یعنی ی مدتی داره میرهبعدشم فکر نمی‌کنی انتخاب شما درست نبوده؟!خیلی ها میان میگن نه چ ...

از نظر من توی ۱۸ سالگی نمیشه انتخاب درستی داشت 

معیار ها متفاوت خواسته ها متفاوت هنوز تو چالش دردسر و ۶زینه های زندگی نیوفتاده 

شانسیه‌شاید خیلی خوب باشه و‌بهتذین زندکی و‌اینده رو داشته باشن شاید برعکس امسال دوست و‌سال بعد هم دوست و ازدواج و بعدش طلاق و‌ شایدم کلا ب ازدواج نرسه

کلا  همش شانسیه و قسمت

انشالله بهترین قسمت نصیبش بشه

من مخالفم. معیارهای یه دختر تو ۱۸ سالگی و ۲۵ سالگی می‌تونه کلی متفاوت باشه. بعد اینکه این سن دقیقا اوج زمانیه که آدم داره برای زندگیش برنامه‌ریزی می‌کنه و هیچکس تو ۱۸ سالگیش نمی‌تونه بگه که مثلا ۵ سال بعد دقیقا قراره کجا باشه. به هر حال تغییر شرایط زندگی آدم‌ها می‌تونه رو معیارها و روابطشون تاثیر بذاره. بلوغ عقلی و این چیزها هم الکیه. بنظرم تو این سن زور هورمون‌ها خیلی بیشتر از عقل و منطقه! 

چون دخترت دوسش داره 

پسره هم دوسش داره 

و قصد هم ازدواج اشکال ندارد از نظر من 

اما من خودم که الان چهل سالمه 

میگم اگه درس بخونم و پیشرفت کنم و ...موقعیتهای بهتری برام پیش میاد 

اما تو ازدواج هم باید عشق و علاقه باشه 

اره چون چه من بخوام چه نخوام به اون رابطه ادامه میدن

حداقل کنارش میمونم که راهنماییش کنم نذارم وابسته شه نذارم اذیتش کنن نمیذارم پسره اولویتش شه 

ولی همه اینارو با رفتارم خیلی دوستانه نشون میدم

جوری ک من مثل رفیقش باشم توی این موضوع نه مادرش ولی نمیذارم اصلا به ازدواج فکر کنه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

نزارین بهتون دروغ میگن و دور از چشم شما تو رابطه میرن همون بهتر که خبر داشته باشین حامیشون باشین و باهاش غریبه نشین اینطوری حداقل طرفو میشناسین تاییدش میکنین و چون شما اطلاع دارین اون پسر کار اضافه ای نمیکنه 

اگه به بلوغ عقلی و عاطفی رسیده بود دوست نمیشد!

پسره اگه خوب باشه باید هرچه زودتر بیاد خواستگاری تا خانواده اش هم بررسی بشن و اگه مورد مناسبی بودن ازدواج کنن

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق

آره با نظارت خودم به شرطی که اهداف خودش رو خیلی درست پیش ببره و فراموش نکنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

2810