2777
2789
عنوان

میشه هم شیر مادر داد هم شیرخشکظ

92 بازدید | 25 پست

پسر من ۲ ماه و ۱۸ روز داره ، از اول که به دنیا اومد تا ۳ روز خیلی کم شیر داشتم مجبور شدم شیرخشک بدم بهش ، بعد ۳ روز گه گاهی بهش میدادم تا ۲۰ روزگی ، چون شیرم زیاد بود ، از ۲۰ روزگی به بعد چون هم شیرم کم شده و هم با شیر خودم درست نمی‌خوابه روزی دوبار ،یه بار شب قبل خواب و یه بار هم ظهر ها میدم بهش که راحت بخوابه ، بعضی روز ها اگه جایی برم بیشتر بهش میدم ، 

تا الان که هم سینه ام رو میگیره و هم شیر خشک و میخوره ،

ولی همه میگن نده بهش ، شیر خودتو ول می‌کنه ، کسی هست هر دو رو بده؟

روزی چند بار میدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد در صد میشه .همونطور ک داری میبینی.

اون همه رو بنداز دور لطفا . یکی از اون همه وقتی بچت گشنه بمونه نمیتونه حسشو درک کنه.

دکتر بمن گفت شیرت کمه ی وعده در میون بده یه وعده شیر خودت ی وعده شیر خشک 

2805
منم چند ماه اول هر دو رو دادم.دخترم نارس بود، حتی شیر خودمم با سرنگ میدادم.تا ۳ ماهگی هر دو رو میداد ...

من شیرم هم کم شده و هم خیلی قوت نداره بچم گشنه هست کلا

صد در صد میشه .همونطور ک داری میبینی.اون همه رو بنداز دور لطفا . یکی از اون همه وقتی بچت گشنه بمونه ...

واقعا دکتر گفت؟ خب شما دادین شیر خودتو ول نکرد؟

والا خانواده همسر خیلی حرف میزنن ، مامانم که میگه نشد کلا شیر خشک بده بچه رو گشنه نذار گناه داره ، ولی اونا میگن نه اصلا شیر خشک نده ، جاریم هم که بچش کلا شیر خودشو خورده یه جوری جلوشون حرف میزنم که انگار اگه بچه شیر خشک بخوره دیگه بدرد نمیخوره😓

من شیرم هم کم شده و هم خیلی قوت نداره بچم گشنه هست کلا

خوب خودت چیز مقوی بخور، حیف شیر مادر خشک بشه.

ببین هر چی بچه بیشتر بخوره، بیشتر شیر میادش.

حیف قطع نکن، ولی کمکی بده شیر خشک.

بزار بچه جون بگیره.

ما به خواهرم میگفتیم بده، خیر سرش خودش ماماست، میگفت خیر ، اونا که شیر خشک میدن ، الکی بچه هاشون فقط تپلی هستن، سر دختر اولش نداد، الان دختر ۸ ساله ،۱۶ کیلو هستش.

سر دومی خودش شروع کرد داد، ماشالله درشت و جون داره بچه

خوب خودت چیز مقوی بخور، حیف شیر مادر خشک بشه.ببین هر چی بچه بیشتر بخوره، بیشتر شیر میادش.حیف قطع نکن ...

ن قطع که نمیکنم  ، ولی به عنوان کمکی شیر خشک دلم میخواد بدم بهش اگه سینمو ول نکنه

2810