2777
2789
عنوان

تشنج نوزادی به صورت خیره شدن

73 بازدید | 14 پست

سلام 

تو رو خدااااااا کمکم کنید پسرم ۴ ماهه هست و اخیرا یه جا خیره میشه دکتر بردم میگن تشنج،  کسی بوده به بچه اش لوبل بده ؟ عوارضش زیاده؟

سلام بعضي نوزاد ها تيك تشنج دارن

شبيه اينكه يدفعه سردشون بشه بلرزن يا همون بصورت خيره شدن به يك نقطه

بهترين كار اينه كه از الان تحت نظر يه فوق تخصص مغز و اعصاب كودكان، حاذق، باشه تا موقعي كه از حرف زدن و راه رفتنش مطمئن بشي، چون بعضي ازين تشنج ها باعث تأخير رشدي و حركتي و گفتار هم ميشن

داروهاشم بموقع و منظم بديد، شل و سفتش نكنيد 

مسير رضايت از رنج مي گذرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام. من دختر ۹ماه ام به تازگی تشنج کرد. تقریبا سه هفته پیش. ولی این علائم که نداشت. دارم بهش لوبل میدم.

اینکه دکتر درست تشخیص بده و بعد از ام آر آی و نوار مغز گرفتن باشه، تشخیص قطعی هست. حواستون رو جمع کنید. در مورد لوبل هر سوالی هست در خدمتم

سلام. من دختر ۹ماه ام به تازگی تشنج کرد. تقریبا سه هفته پیش. ولی این علائم که نداشت. دارم بهش لوبل م ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم 

میخواستم ببینم لوبل باعث بی قراری شیرخوار میشه؟ 

اگه جسارت نباشه میتونم بپرسم کوچولوی شما چطور تشنج کرد؟ بدون تب بود؟

انشالله با دارو کنترل میشه پسرم سه سالشه توجهش خیلی ضعیفه مجبورم امیدوار باشم اگه ناامید بشم از غصه ...

انشاالله عزیزم ،مطمئنم اقا پسر شما بهبودی پیدا می‌کنه.

دقیقا فرشته های کوچولوی ما نیاز به مامانای شاد و قوی دارن . 

عزیزم یه کتاب خوندم به اسم در آغوش نور و یکی هم به اسم کتابخانه ی نیمه شب حتما بهتون پیشنهاد میکنم از توی نت دانلود کنید و بخونید.

توی کتاب میگه روح همه ی آدما خودشون انتخاب میکنن چه زندگی ای داشته باشن حتی سختی ها رو هم خودشون انتخاب می‌کنند. خیلی کتاب آرامش بخشی هست حتما بخونیدش . من رو که خیلی آروم میکنه هر چند الان توی مرحله ی انکار هستم یه ساعت حالم خوبه و یه ساعت دارم از غصه نابود میشم

انشاالله عزیزم ،مطمئنم اقا پسر شما بهبودی پیدا می‌کنه.دقیقا فرشته های کوچولوی ما نیاز به مامانای شاد ...

منم هنوزم تو همین مرحله هستم ی روز پر از امید ی روز ناامید ممنون عزیزم پسرتون از نظر تکامل چطوره واکنش به اسم خنده اینارو داره ؟غلط میزنه؟

انشاالله عزیزم ،مطمئنم اقا پسر شما بهبودی پیدا می‌کنه.دقیقا فرشته های کوچولوی ما نیاز به مامانای شاد ...

راه طولاني در پيش داري بانو

صبور باش و هوشيار

حواستون به همه علايمش باشه

تكلم و گفتار و قاشق و وسيله دست گرفتن و بموقع راه افتادن و ...، در صورت نياز با بچه هاي كار درمانگر حالا يا ذهني جهت توجه و تمركز و يادگيري و هم جسمي جهت مشاوره تو حركات جسمي در ارتباط باشيد

الان وقت عزاداري و إنكار نيس

يه مادر حواس جمع  و شش دانگ باشيد تا بتونيد به نوزادتون به نحو أحسن كمك كنيد

مسير رضايت از رنج مي گذرد
2810