2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دندونات همون اول ایرادی نداشت من جات بودم ارتودنسی نمی‌کردم پایینش که کج بوده خیلی بهتر شده اما فک ب ...

وای اگه بدونی سر این ارتودنسی چ مصیبتی کشیدم تا انجام دادم همه میگفتن دندونات خوبه

خیلی ناراحتم فک بالام خراب شده

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
2805
وای اگه بدونی سر این ارتودنسی چ مصیبتی کشیدم تا انجام دادم همه میگفتن دندونات خوبهخیلی ناراحتم فک با ...

ناراحت نباش اگه پیش دکتر خوبی رفته باشی خودش میدونه باید چیکار کنه بعدا حتما دوباره درست میشه 

چرا مصیبت چیشد مگه؟😅 

خب وقتی همه میگفتن دندونت خوبه دیگه چرا ارتودنسی کردی

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

ناراحت نباش اگه پیش دکتر خوبی رفته باشی خودش میدونه باید چیکار کنه بعدا حتما دوباره درست میشه چرا مص ...

والا همه تو شهرمون میرن پیش این

پولش خیلی سخت جور شد

من ادم کمالگراییم دوس داشتم دندونام کاملا ردیف باشه😂ب هر کی نشون میدم چطور شده میگه از اول خوب بود تغییری نکرده

والا همه تو شهرمون میرن پیش اینپولش خیلی سخت جور شدمن ادم کمالگراییم دوس داشتم دندونام کاملا ردیف با ...

پس خیالت راحت 

اره واقعا جور کردن پول برای ارتودنسی کار سختیه من هنوز جور نشده... 

نه تغییر کرده خصوصا دندون های پایین

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

مبارکه عشقم خوب شده فکر کنم باید برای دندونت که کج شده کش بندازه البته کج نشده ها داره میاد سرجاش ن ...

خیلی بالا رفته تو لثه هست

فک نکنم کاری کنه براش چون ماه بعد میخاد اون سیمای مرحله اخرو بندازه

پس خیالت راحت اره واقعا جور کردن پول برای ارتودنسی کار سختیه من هنوز جور نشده... نه تغییر کرده خصوصا ...

انشالله زودتر جور شه دندوناب ردیف ی اعتماد  ب نفس خاصی ب ادم میده

من با اینکه دندونام عجیب غریب کج نبود ولی خجالت میکشیدم خیلی بخندم

خیلی بالا رفته تو لثه هستفک نکنم کاری کنه براش چون ماه بعد میخاد اون سیمای مرحله اخرو بندازه

اره برای منم اینجوری شد سیم هارو ضخیییییم کرد بعد کش میداد ببندم 

اون کش خیلی بد بود 

انشالله زودتر جور شه دندوناب ردیف ی اعتماد ب نفس خاصی ب ادم میدهمن با اینکه دندونام عجیب غریب کج نب ...

اره واقعا ، کاش.. 

حالا دندون های شما در  مقابل دندون من هیچه، مال من خیلی وضعش بدتره

2810