2777
2789
عنوان

دوس ندارم ازدواج کنم

386 بازدید | 38 پست

همش میان یکیو معرفی میکنن یا میگن ازدواج کن بابا من خوشم نمیاد از ازدواج حتی دوس ندارم بچه دار شم با اینکه خیلی عاشق بچه هام وقتی یسری چیزارو تو جامعه میبینم دوس ندارم بچه بیارم تو این جامعه مزخرف بخواد اذیت بشه بحث مالی ام نیست کاش فقط اون بود خودمم مذهبی ام نمیخوام مثه خودم اذیت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ارامشی اینکه بیان به عقایدت توهین کنن ارامشه؟

اگه در زندگی مردم فضولی نکنن و مردمو به جون هم نندازن، هیچ کی به هیچ کی توهین نمیکنه. 

ما توی خانواده‌مون هم بی‌حجاب کامل داریم هم مذهبی کامل، هم شل‌حجاب. هیچ کسی هم عذر میخوام فضولی زندگی اون یکی رو نمیکنه. همه با هم با احترام کامل رفتار میکنن. شاید چون هیچ کدوم فکر نمیکنن الان به فلان دلیل از بقیه بهترن و فاز پند و نصیحت یا مسخره کردن نمیگیرن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2805
اگه در زندگی مردم فضولی نکنن و مردمو به جون هم نندازن، هیچ کی به هیچ کی توهین نمیکنه. ما توی خانواده ...

کاملا اشتباهه برو از کسایی ام ک سرشون ب کار خودشونه بپرس ببین چقد اذیتشون کردن یا توهین میکنن

جامعه دوقطبی شده. مشکل اینجاست. وگرنه مردم قبلا مشکلی با محجبه‌ها نداشتن.

بخاطر همین دوس ندارم نه ازدواج کنم ن بچه دار شم بعدم فساد و گناه تو این جامعه زیاد شده دوس ندارم بخواد تو این شرایط بزرگ شه

کاملا اشتباهه برو از کسایی ام ک سرشون ب کار خودشونه بپرس ببین چقد اذیتشون کردن یا توهین میکنن

شما ببین همون تعداد معدود محجبه‌ها رو که چه کارها کردن و پخش شده توی اینترنت. ببین چه تبلیغی میشه برای اینکه از بی‌حجابها فیلم بگیرین و... ببین چقدر میگن این کار نهی از منکره (که اصلا نیست و امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاص خودشو داره). وقتی مردمو ضد هم میکنن، دیگه طبیعیه مردم باورشون نشه بعضی‌ها هم محجبه‌ هستن اما به بقیه آزاری نمی‌رسونن.

حالا بیشتر بگم، تاپیکت میترکه. به نظرم قفلش کن اگه میخوای بمونه.

بخاطر همین دوس ندارم نه ازدواج کنم ن بچه دار شم بعدم فساد و گناه تو این جامعه زیاد شده دوس ندارم بخو ...

فساد با گیر ندادن برطرف میشه. و همینطور رفاه مردم و برطرف شدن مشکلات مالی و فرهنگی.

فساد با گیر ندادن برطرف میشه. و همینطور رفاه مردم و برطرف شدن مشکلات مالی و فرهنگی.

عزبزم من الان اینجا راهکار برطرف شدن نخواستم الان اوضاع خرابه در ضمن الان بالاشهر نشینا بیشتر درگیر فسادن هم اختلاسا بیشترش برا اونجاست هم فسادای دیگه تو قرانم میگه ثروتمندا طغیان میکنن

عزبزم من الان اینجا راهکار برطرف شدن نخواستم الان اوضاع خرابه در ضمن الان بالاشهر نشینا بیشتر درگیر ...

سر حرف باز سد اینا رو گفتم.

و اصلا با این حرفی که زدی موافق نیستم.

میشه شرایط خاص امر به معروف رو بگی؟

یکیش اینه عزیزم که آبروی طرف حفظ شه. فقط به همین یکیش فکر کن.

بقیه‌ش در تمام توضیح‌المسائل‌ها هست. اگه کسی واقعا در پی حق و درستی نادرستی باشه، زحمت میکشه و میره میخونه. شما هم میتونید بررسی کنید، تحقیق کنید.

2810