2777
2789
عنوان

زورم میاد به ارایشگرا پول بدم

172 بازدید | 21 پست

بچه ها نمی‌دونم چرا اینطور شدم قبلا آنقدر میرفتم ارایشگاه و پولش هم برام مهم نبود ولی راسش دیگه دلم نمیخاد پول بدم به ارایشگرا زورم میاد 

الان رفتم کراتین یاد گرفتم موادش هم خریدم خودم میخام انجام بدم 

حالا دلم میخاد برم کاشت ناخن یاد بگیرم موادشم بخرم برای خودم انجام بدم

خودت چجوری انجام بدی!؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببخشید ولی شماخودت براخودت نمیتونی کراتین کنی الکیم ک نی

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

چرا عزیزم‌ اتو‌کشی شو میدم شوهر یا مامان یا خواهرم انجام بدن

ببین اتوکشیش ک راحت نیس میدونی هرتارنازک باید جندباراتوبکشی و اینکه درچا راستاییی جلوموات شاید خودت بتونی 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

کراتین رو که خوشم نمیاد اصلا من. ولی کاشت ناخون هزینه ای نداره آنچنان. همون سالن انجام بده خب.

نبابا چی هزینه نداره کاش ناخن دست حداقل حداقل توی مناطق سطح پایین ۴۵۰ هست و ترمیم هم ۲۰۰ ناخن پا هم جدا 

خوب لوازمشو‌بخرم حدودا ۶ ملیون هم بشه ۴ ملیون هم هرینه آموزش بدم خودم انجام میدم

ببین اتوکشیش ک راحت نیس میدونی هرتارنازک باید جندباراتوبکشی و اینکه درچا راستاییی جلوموات شاید خودت ...

اره جلوی موهامو خودم‌میکنم ولی پشتم رو میدم مامانم 

من ناخنام بلند حیفم میاد کاشت کنمیسری وسیله گرفتم ژلیش میزنم یا با لاک طراحی میکنم

لاک معمولی رو میشه روش تاپ کات گذاشت بعد تو یو وی خشک کرد یا حتما باید لاکژل باشه؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

2810