2777
2789
عنوان

دیدن جن لطفا خانومای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 83 پست
همیشه از فرصت ها به بهترین نحو باید استفاده کرد احسنت احسنت

تو فامیل یکی بهشون شنیدم فقط گوشت میده زنه تو یکی دوسال اول خیلی پیر شده که نگو میگه واسشون سفره جداگانه میچینه

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نزدن چون من خودم دعا گرفته بودم ولی دلم نبود انجام بدم و اونا منتظر بودن ک انجام بدم و دقیقن جایی ...

عه چه باحال 

�🥲چه کمک حالی اخه من زندگی سالم میخوام و بی حاشیه

مثل پول درآوردن با کمک اونا عین این دعا نویس های خوب 

2805
من یه آدم بد دورم دارم که مطمئنم از این کارا میکنه ممکنه اون دعا کرده باشه؟اینجوری باطل میشه؟

با دعا کردن نمیان

با طلسم کردن و دعا نوشتن میان.

کسی دعا نوشته باشه ی گوشه از خونتون گزاشته باشه یا قایم کرده باشه ...

بیین من خودم رقیه الشرعیه و بقره رو چهل روز گوش دادم

ولی واقعا اگر طلسمی داشته باشید باگوش دادنش اونا قصداذیت بیشتری دارن و بیشتر ازار و اذیتشون و صداها و....مشهودتر میشه براتون

ولی بعد چهل روز واقعن اثراتشون کم میشه و میرن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
😔خب من میترسم خیلیم میترسم همش جیغ میزنم از ترس بقیه نگرانمن

نترسین اونا از ترس آدما تغذیه میکنن.

قرآن بخونین .سعی کنین ۴ قل یا حداقل سوره ناس ورد زبونتون باشه.اگر اعتقاد دارین با یه عالمی دعانویسی درمیون بزارین تا کمکتون کنن

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

من جن عاشق داشتم خداااا شاهده خرافه نیس نمیذاشت ازدواج کنم وقتیم کردم ب صورت وحشتناکی شوهرم از بین رفت بعد فوت شوهر مثل شوهر میومد بغلم کارای زناشویی میکرد  ب هر کی میگفتم باور نمی‌کرد یک روز عمم گفت اگ راسته بیا خونم یک شب بخواب و رفتم اول ک سرو صدای منو اول شب شنید فکر کرد دارم خواب بد میبینم بعد گفت کو برم ببینم این واقعا طبق گفتش یک مرد میاد و واقعا بیداره و خواب نیس اونم شوهر نداشت اون موقع سنشم بالا بود خدا سر شاهده اگ دروغ بگم اومد تو اتاق و دید بعععله و دیگ اعتقاد پیدا کرد و ب خانوادم گفت حق با سوره.....

با اینک دوس پسرم نداشتم همه گردنم کبود و روی بازوهام ک میک زده بودن کبود و فکر میکردن من فاح.شه ام درصورتی ک هیج خری در زندگیم نبود

همه اینجا جن دیده ولی بکی نمیگه قیافه و ظاهرشون چجوری بوده🫤

عزیزم من کامل ندیدمشون 

مثلا بیدار میشم میبینم دست رو دستگیره درمه 

یا سایه میبینم هیچوقت واضح ندیدم چیزی 

همه اینجا جن دیده ولی بکی نمیگه قیافه و ظاهرشون چجوری بوده🫤

برا من یک مرد خیلی قد بلند و چاق خیلی سیاه و فقط سفیدی چشم داشت  اگ دروغ بگم خدا منو بکشه ک حق الناس بخوام گردنم بندازم تا میومدم دراز بکشم بخوابم اینم میومد مثل شوهر ک از پشت یک دست و یک پارو میندازن رو آدم اینم اینکارو می‌کرد بعد هر کار می‌کردم هی بهش میگفتم نکن دستاشو میخواستم بردارم انقدر سنگین بود نمیتونستم عمم اومد دید عع کسی نیس ک این چرا اینجوری میکنه اومد نزدیک ببینه چشام بازه یا خواب میبینم دید بازی چون یکسال ب هرکی میگفتم اعتقاد نداشتن و وقتی در روز مخصوصا مامانم میگفت گردنت چرا سیاهه  بازوهای چرا سیاهه شوهرت مرده تو داری با یکی دیگ خوش میگذرونی پس حال بدیتم دروغه دلتنگی برا شوهرت دروغه.....یا همسایه ها تو عروسی لباس باز میپوشیدم برام حرف درآورده بودن سحر ج.ن.دس چون گردن و بازوهای و یک مرد میک زده.....قسمم و باور نمیکردن ازون موقع عمم دیگ تنهایی زندگی نمی‌کرد و رفت خونه عمه بزرگم زندگی کرد

2810