2777
2789
عنوان

دیدن جن لطفا خانومای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مثلا صدا میزنم بابامو اونا جواب میدن 🥲

خب این که خوبه فکر کن بری کنکور بدی تو سوال ها رو بخونی اونا جواب بدن 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

صدای قران و صدای اذان باعث میشه جن کافر از محل دور بشه.

نمازهاتو سر وقت بخونی و بعدش ناس و فلق و ایه الکرسی زیاد بخون.غسلی هم ب گردنت نباشه.دود کردن اسپنو و کندر هم فراریشون میده

کم کم میرن.

حرزامام جواد هم خوبه ...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2805
صدای قران و صدای اذان باعث میشه جن کافر از محل دور بشه.نمازهاتو سر وقت بخونی و بعدش ناس و فلق و ایه ...

من یه آدم بد دورم دارم که مطمئنم از این کارا میکنه ممکنه اون دعا کرده باشه؟

اینجوری باطل میشه؟

هیچ کس حرفمو باور نمیکنه ...حس درونیم میگه باهام کار دارن ولی من میترسم نمیتونن بهم بگن

باینکه خودم خیلی ترسو هستم اما باحاله ها

اذیتتون که نمی کنن اما سعی نکنین که بخواین باهاشون ارتباط بگیرین.خطرناکه

قرآن تو خونه پخش کنین.۴قل و آیت الکرسی بخونین همیشه بدنتان پاک باشه و غسل به گردنتون نباشه .اسپند دود کنین و دودش رو به همه گوشه کنارای خونه برسونین

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
اخه تا الان بهت صدمه نزدن

نه نزدن چون من خودم دعا گرفته بودم ولی دلم نبود انجام بدم و اونا منتظر بودن ک انجام بدم و دقیقن جایی که دعا گذاشته بودم میدیدم بعد ک ب دعا نویسه گفتم گفت یا دعا رو انجام بده یا باطل کن

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
مامانم خیلی نماز میخونه تو خونه تاثیر داره؟

عزیز ب هیچ وجه صدای قرآن رو با ولوم بالا تو خونه پخش نکن اتفاقا چون صدای قرآن و دوس دارن بیشتر میان من یک مستند خیلی ترسناک دیدم  گلاب ب روتون روم ب دیوار تنهام بودم بد جور شلوارم خیس شد و تنم ب لرزه افتاد 

نه اینجوری که نیست باهاشون ارتباط که ندارم🥲بعد من کنکور دادم

خب من بودم دستور میدادم کمک حالم باشن تا ازشون بترسم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
باینکه خودم خیلی ترسو هستم اما باحاله هااذیتتون که نمی کنن اما سعی نکنین که بخواین باهاشون ارتباط بگ ...

😔خب من میترسم خیلیم میترسم 

همش جیغ میزنم از ترس بقیه نگرانمن

2810