2777
2789
عنوان

دیدن جن لطفا خانومای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 83 پست

خوب چرا نمیری پیش روانپزشک؟ احتمال زیاد توهمه و ممکنه بدتر بشی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو پیش روانپزشک بگو توهم دیداری دارم دارو میده خوب میشی 

معنویات را زیاد کن 

نماز اول وقت 

اذان با صدای بلند در خانه

سوره بقره باصدای بلند در خانه ۴۰ روز 

حرز ابو دجانه

حرز امام جواد

موثر هست

برا من یک مرد خیلی قد بلند و چاق خیلی سیاه و فقط سفیدی چشم داشت اگ دروغ بگم خدا منو بکشه ک حق الناس ...

الان چی هنوز هست😰

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
2805
من شنیدم قد بلندا روحن، جن کوتاهه

نمیدونم ولی هرچی بود خیلی ترسناک بود 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

عمه شوهرم رفته بودن تو یک خونه جدید دخترشون تقریباً ۱۸ سالش بود همش یک پیرزنی میبینه که تو خونه رو زمین نشسته بهش لبخند می زنه فقط هم دخترشون میدیده بعد دوماه از اون خونه رفتن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
جالبه، من تا حالا ندیدم ولی اگه ببینم قطعا خیلی وحشت می کنم.

منم خیلی ترسیدم تا مدت ها نمیتونستم شب بخابم یا اگه میخابیدم از ترس تو خاب حرف میزدم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
الان چی هنوز هست😰

ن الان خداروشکر یکسالی هست ک دیگ هرگز نیومده....

دقیقا دوسال پیش هم اندازه سه ماه یک مرده دیگ وقتی شبایی ک حامد خونه نبود میومد ب طرز وحشتناکی اذیتم می‌کرد نمیذاشت بخوابم رفتم پیش سوفی گفت تو یکی اینک لخت رفتی جلو اینه و یکی هم ک بچه هاشونو کشتی الان هی میان اذیتت میکنن  گفت چاقو دستت میگیری سعی کن رو ب پایین باشه و اینک آب جوش میخوای بریزی تو سینک قبلش بسم‌الله بگو ...غروب ها هرگز از قبرستون رد نشو

خوب چرا نمیری پیش روانپزشک؟ احتمال زیاد توهمه و ممکنه بدتر بشی

عزیزم جدا توهم ندارم 

من خودم ۲ روزه درس روانپزشکی پاس کردم و اصلا نشانه هالوژن در خودم ندیدم 

من و خانوادم اصلا قبول نداشتیم و می‌گفتیم خرافه هستش 

الان اعتقاد پیدا کردیم اگ همچین چیزی نیس پس باید ب قرآن هم اعتقاد نداشته باشیم ب سوره جن اعتقاد نداشته باشیم دیگ

تا سر آدم نیاد آدم باور نمیکنه ک جن وجود داره 

عزیزم جدا توهم ندارم من خودم ۲ روزه درس روانپزشکی پاس کردم و اصلا نشانه هالوژن در خودم ندیدم

فکر نمیکنم شما خودتون توانایی تشخیصش رو داشته باشین.

یا سطح استرستون خیلی بالاست یا تعادل شیمیایی مغزتون بهم ریخته. به نظرم بهتره توسط پزشک ویزیت بشین قبل اینکه وضعیت بدتر بشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فکر نمیکنم شما خودتون توانایی تشخیصش رو داشته باشین.یا سطح استرستون خیلی بالاست یا تعادل شیمیایی مغز ...

عزیزم من مریض توهمی تو بخش دیدم کاملا با نشانه هاش آشنا ام 

البته میشه گفت یه دیدگاه علمی هست یکی متافیزیک 

من در طول روز یا غیره اصلا همچین چیزی نمیبینم معمولا از خواب بیدار میشم ترس وجودمو میگیره و دست میبینم ک رو دستگیره داده در باز میکنه د در حد ۱ ثانیه ام نمیشه

ن الان خداروشکر یکسالی هست ک دیگ هرگز نیومده....دقیقا دوسال پیش هم اندازه سه ماه یک مرده دیگ وقتی شب ...

اهان 

انشاالله که دیگه نیان 

واقعا دردناک بود😔

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
2810