2777
2789
عنوان

دیدن جن لطفا خانومای باردار نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 83 پست
عزیزم جدا توهم ندارم من خودم ۲ روزه درس روانپزشکی پاس کردم و اصلا نشانه هالوژن در خودم ندیدم

من ک از ۱۴ سالگی تحت درمانم همیشه دارو میخوردم و میخورم هرگز قطع نگردم ک اونجوری شدم حتی وقتی اون اذیتم می‌کرد تند تند میرفتم و قضیه رو ب دکتر میگفتم قرصامو تغییر میداد ولی بی فایده بود چون فکر می‌کرد توهمه

عزیزم من مریض توهمی تو بخش دیدم کاملا با نشانه هاش آشنا ام البته میشه گفت یه دیدگاه علمی هست یکی متا ...

برو پیش دعا نویس اینا که دعا سفید مینویسن ، مشکلتون بگو بهت دعا میده خوب میشی 

دختر من همش با یکی حرف می‌زد  یا می ترسید به یه جا اشاره میکرد براش دعا گرفتیم همزاد داشت ، خدارو شکر دیگه اذیت نشد همزادش دفع شد

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من یک مرد خیلی قد بلند و چاق خیلی سیاه و فقط سفیدی چشم داشت اگ دروغ بگم خدا منو بکشه ک حق الناس ...

تازه دقیقا چای دندوناش رو ک روی س.ینه ها و بازو ها و گردنم بود رو ب دکترم نشون می آدم و میگفتم آقای دکتر من میتونم گردنمو گاز بگیرم؟ پشتمون نشون دادم گفتم میتونم از بالا تا پایین رد دستمو بندازم و قرمز کنم؟؟..بعد میگفت من دکترم راستشو بگو با کسی رابطه نداری؟؟؟؟؟گفتم من هنو عزادار شوهرمم هنو برا بچم گریه میکنم  تو این بندوبازا نیستم

عزیزم من مریض توهمی تو بخش دیدم کاملا با نشانه هاش آشنا ام البته میشه گفت یه دیدگاه علمی هست یکی متا ...

عزیزم شما که با نشانه هاش آشنا هستین این حرفا ازتون بعیده. من خودم تا به سرم نیومد نمیفهمیدم. 

اگه اینقدر مطمئنید که مشکلی ندارین پس چرا پیش دکتر نمیرید یک جلسه؟

اتفاقا اینکه میگین موقعی که از خواب بیدار میشین هست، بیشتر احتمال داره به مغزتون مرتبط باشه. این چرندیات اینجا که همه جن دیدن یا جن عاشق داشتن رو اهمیت ندین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2805

گفتم حتی اگ حرفم توهم باشه این علامتها چی میگن رو بدنم می‌خندید میگفت من رازتو ب هیچکی نمیگم دوس پسر داری؟؟؟تو بیمارستان بستری شدم دارو ک میداد باز همون بودم داروهامم عوض کرد باز همون بودم گفتم آقای دکتر قبول کنین چیزی ب اسم جن وجود داره گفت آره داره ولی اصلا ب آدم کاری نداره و هرگز کسی نمیتونه ببینه گفتم میبینین ک با بستری یکماهه هم درمون نشدم اگ دوس پسر داشتم الان نباید اینجا اینجوری میشدم چون دوس پسرم ک شبا نمیاد اینجا