2777
2789
عنوان

قراره مهمون بیاداصلا دوس ندارم بیان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتن زندگی مشترک 

نمیشه که چون شما از مهمون بدت بیاد شوهرتم بدش بیاد خب دوستای اونن دیگه بعدشم هرروز که نمیان ، اینطوری رفته رفته اجتماع گریز میشی و روابط اجتماعیت صفر میشه که 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

به نظرم چون دیدگاهت منفیه به این جریان ازش لذت نمی بری . وگرنه اگر حس مثبتی داشته باشی می بینی که مهمونی دادن میتونه لذت بخش هم باشه . فکر ادم زندگیشو میسازه و جلو می بره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه کوچیک دارن مهمونیتون تو پارک بگیرید 

منم از مهمون بیزارم از بس که سر پا میمونم هیچ کسم به اونجاش نیست

وای که بخوان شبم بمونن

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
ایرانی جماعت و صرف چای فقط؟؟؟؟عجب!!!!!!!تا نون نکشن ته قابلمه رازی نمیشن که

🤭🤭🤭درسته منم مهمونا میرم آشپزخونه قابلمه رو میارن سر سفره لیس میزنن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

وای منکه اگه تو خونه کم و کسری نداشته باشم عاشق مهمونم به نظرم یه نوع صدقه است به آدم سلامتی میده من دیروز بعدازظهر کنار بخاری کسل دراز کشیده بودم واسه موضوعی ناراحت بودم نه نهار خورده بودم نه دیشبش شام داداشم زنگ زد گفت ما میخوایم شام بیام خونتون اینقدر خوشحال شدم کلی روحیه گرفتم بلند شدم قرمه سبزی درست کردم اومد پیشم به خدا حالم خیلی بهتر شد تا ۱۱ شب خونم بودم باورکن کیف کردم 

الان سختت میاد ولی وقتی بیان یهت خوش می گذره. ساده بگیرین. اینجوری آدم اگه رفت و آمد نداشته باشه و روی خوش نشون نده، تنها میمونه. چند سال دیگه میفهمی چه اشتباهی کردی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم یه دوست دارم خیلی گیره همش میخواد بزور رفت آمد کنه بعضی وقتا واقعا کلافه میشم هر کار میکنمم از ر ...

من یه دوست اینجوری داشتم یه مدت خیلی گیر میداد که تو بیا خونه ما بخواب من بیام خونه شما خوش میگذره شب بیدار بمونیم تا صبح حرف بزنیم دیگه رک گفتم ببخشید من اهل رفت و آمد نیستم در حد کافی شاپ و پارک همو ببینیم اکیه بیشتر نه دیگه نکفت

شام

یا خدا😰 عیب ندارد از الان برنامه بچین سوپ و غذای اصلی مثل قرمه سبزی درست کن هم راحته هم همه دوس دارن زرشک پلو زحمتش زیاده ولی قرمه کمتره . چاره ای نیس عزیزم بذار بیان

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍