2777
2789
عنوان

قراره مهمون بیاداصلا دوس ندارم بیان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گفتن زندگی مشترک نمیشه که چون شما از مهمون بدت بیاد شوهرتم بدش بیاد خب دوستای اونن دیگه بعدشم ...

دقیقا زن عموم اینطوریه بچه هاش حتی تو مدرسه هم تنها و افسردن حتی پیش خواهر خودشم نمیره 

بعدشم این رفتار یه جورایی خساسته من بپزم زحمت بکشم اونا بخورن خب اگه شغل و چیزی نداره پس بیکار چیکار میکنه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

اولش من اجتماعی بودم شوهرم منزوی ازبس سرکوب کرد الان دوتامون منزوی ایم فقط اون با دوستاش مجردی خیلی بیرون میره 

الان اینا میگن خونوادگیش کنیم خانما هم باشن من متنفرم 

هروقتم گفته گفتم نه تو هرجا دلت میخواد برو اصلا ۱هفته نباشه اصلا مهم نیست فقط رفت و اومد نباشه نه میخوام جایی برم نه کسی بیاد 

مدام تو خونه دروپنجره ها بسته تنها ساکت بی سروصدا😍

اگه بجای من بودی چیکار می کردی؟خانواده خودم دوساله نیومدن خونم بعد سمت شوهرم و سالی دو سه بار میگم آخرش فقط شوهرم فحشم میده بد بیراه میگه میدونم که خوشحاله که دعوت کردم این کارو می‌کنه که یعنی من نمی‌خواهم تو داری دعوت می کنی منم تصمیم گرفتم دیگه هیچ وقت دعوت نکنم اونه همه براذها خواهرش راه دوران هر دوماه میان 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
میدونم سخته برات اما خب از ی جایی باید شروع کرد چون اگر بچه دارین و یا در آینده بچه دار بشید اینجوری ...

عزیزم دیدگاهتون واقعا بجا ودرسته میشه نظرتو راجب اینکه چقدرش نرماله رفت وآمد بدونم؟مثلا هرچندوقت

عزیزم دیدگاهتون واقعا بجا ودرسته میشه نظرتو راجب اینکه چقدرش نرماله رفت وآمد بدونم؟مثلا هرچندوقت

من خودم ماهی سه دوبار خونه پدر شوهرم میرم چون مادر شوهرم فوت کرده گاهی بهش سر میزنم اما خواهر شوهرم دیوار ب دیوار خونه پدر شوهرمه خدا خیرش بده هوای پدرشو داره اما اکثرا پدرشوهرمو دعوت میکنم اما در کل ماهی یکبار میرم خونه خواهر شوهر یا برادرشوهرم همیشه هم دعوت میکنن خونه منم همینطور ماهی یبار میان دعوتشون میکنم با دوستامم فقط بیرون میرم چون خوشم نمیاد پای دوستام خونه ام باز بشه ،، خانواده خودمم یذشهر دیگه هستن ک خیلی رفت آمد نداریم چون دور هستن