2777
2789
عنوان

همسرم و بیدار کنم منو ببره دانشگاه یا بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 40 پست
ای بابا 🫤 خب بیدار کن بگو اسنپ بگیرم مطمئنا خوابش میاد میگه بگیر بعد بگو خودت گفتی یا میبرتت بگو می ...

آخه من تا به حال غیبت هم نداشتم یه روز غیبت فک نکنم ایراد داشته باشه هرچند که استادم حضور غیاب براش مهمه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من تجربه مو گفتم تصمیم با خودته

گلم من خودم دارم راننده میشم شاید یک ماه دیگه لزومی نداشته باشه کسی منو ببره ببیاره خودم رانندگی میکنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من تا به حال غیبت هم نداشتم یه روز غیبت فک نکنم ایراد داشته باشه هرچند که استادم حضور غیاب براش ...

آخه میگی ویس کلاسارو نداری آخر ترم از این یه جلسه غیبت سوال بیاد میخوای چی کار کنی

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خیلی بیشتر تو شهرتون رانندگی کن که بتونی خودت کم کم برونی امروزم اگر میتونی بعدا جزوشو بگیری و غیبتش ...

خودمم میتونم برونم ها اما چون تازه یک ماهه گواهینامه گرفتم همسرم می‌ترسه میگه فقط در صورتی بهت ماشینو میدم خودت تنها بیرونی که دستت پر بشه 

از مسیر دانشگاه تا خونه یا خونه تا دانشگاه هم مواقعی که خوابم نمیاد خودم رانندگی میکنم

آخه میگی ویس کلاسارو نداری آخر ترم از این یه جلسه غیبت سوال بیاد میخوای چی کار کنی

کتاب دارم از کلاسا 

برا یکی از درسا به اندازه کافی نمره مثبت دارم حتی بیشتر از بقیه اونم جلسه بعد جزوه جلسه قبلو میگیرم چون تو کلاسمون یه دختر ناشنوا داریم که نمیتونه هم حرف بزنه بنابراین استاد به خاطر اون هرچی که درس میده واو به واوش رو روی تابلو مینویسه

عزیز بذار بخوابه خسته ست با یه جلسه غیبت اتفاقی نمیفته 

اگ خودت تنهایی میتونی بری هم برو کلاس

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کتاب دارم از کلاسا برا یکی از درسا به اندازه کافی نمره مثبت دارم حتی بیشتر از بقیه اونم جلسه بعد جزو ...

خب پس بگیر بخواب راحت

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خب دیگه برو بخواب با ارامش😂

آره منم میگم بخوابم دیگه چاره دیگه ای ندارم از استاد دومی میترسم یکم اون خیلی سختگیره با اینکه درسش عمومیه حضور غیاب هم براش خیلی مهمه یکی از دانشجو ها بهش گفت استاد من تازه انتخاب واحد کردم دوسه جلسه اول رو نبودم استاد راست و حسینی بهش گفت پس یا من این درسو بر ندار میندازمت 

و واقعا هم میندازه تعریفشو تو کل دانشگاه شنیدم امتحان فاینال هم به شدت سخت میاره در حد افتادن من از اون میترسم😢