2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرهمون عکسی ک گذاشتم تاپیکم گزارش خوردمیترسم دوباره بزارم نتونم پاک کنم اخطار بخوره کاربریم حذف شه

نه زود پاک کنی مشکلی نداره ۲ دقیقه زمان بگیر ۳ نشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سرهمون عکسی ک گذاشتم تاپیکم گزارش خوردمیترسم دوباره بزارم نتونم پاک کنم اخطار بخوره کاربریم حذف شه

پس نمیذاری برم

عیب نداره انشالله تن بچتون سلامت و موفقیتهاش برقرار باشه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
آره... خاله و مادرجونم ک همیشه شوخی شوخی میگن...حتی مامانمم تا ی مدت میگفت،مادربزرگ پدریم دعواش کرد ...

بچه تا بزرگ شه کلی تغییر میکنه 

بعد من یه دوستی داشتم خوشگل و خوش اندام و سفید 

عکس بچگیشو نشون ما داد سبزه بود باورم نمیشد رنگ پوست تغییر کنه 😅 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه تا بزرگ شه کلی تغییر میکنه بعد من یه دوستی داشتم خوشگل و خوش اندام و سفید عکس بچگیشو نشون ما داد ...

اونکه آره منم یک دختره تو فامیلمون تا بچگی باهم بودیم سبزه و معمولی بود ولی بعداز سن بلوغ به حدی خوشگل و سفید و خوشتیپ شد ک هیچکس باورش نمیشد

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
2810