2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست
اگه میزاری بگو عزیزم اگه نه که برم

شماها که میگید اگه عکس نمیذاری بگو تا برم خیلی خوبید 🥺😅😍 چون یه سریا طرف رو قسم و آیه میدن و مجبور میکنن و نمیرن از تاپیک تا عکس نذاشته😐🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر اطرافیان خوشگلی هستم ک دخترم زشته و شبیه مادرشوهرم شده

بنظر من کسی که با چادر و پوشیده بودن خوشگله و بهش میاد ، صد درصد بدون اونم خوشگله  ..

ماشاءالله 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
باشه سریع میزارم همونجا میپاکم

پس بذار زود

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
2810