2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست
واقعا مامانم همیشه غصه منو میخورد نصف عمرش سر مریضیای من رفت بخصوص ازون زمان ک قرص تو گلوم گیر کرد و ...

بخدا منم همین کاش چهرش معمولی بود

بعد همش مادرا میگن دخترت شبیه کیه🤦🏻‍♀️ 

رفته بود تولد دوستش فامیل های دوستاش سراغش و میگیرن هنوز  🤦🏻‍♀️

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین براش حرز جواد رو پوست آهو با لوله نقره بگیر نمازشم بخون.من از وقتی حرز جواد گرفتم کمتر آسیب میب ...

دقیقا حرز امام جواد همین خاصیتو داره

من و خانواده ام با اینکه چهره فوق زیبایی نداریم خریدیم و همیشه دستمونه.

برای شوهرتم بخر...

بلارو دور میکنه،مریضی رو دور میکنه،اجنه ارو دور میکنه

2805

میگم واقعا یه سریا میان خونتون بعد میگن دخترتون زشته شبیه مادرشوهره؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐 شعور ندارن مگه .. هر بچه ای برای پدر مادر عزیزه بعد تازه بیای دل مادرو خالی کنی

اخه واقعا دخترتون ناز بود چرا باید اینو بگن 😐🙄

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عکسش و میزاری تو گروه مدرسه با صورت میره رو زمین صاف تو دیوار میبرم پارک با دوستاش و ماماناشون میره ...

خواستم بگم عکسشو بذارید ک تاپیک تعطیل شد 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

لطفا عکس بذارید ببینم دیر رسیدم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
ببین براش حرز جواد رو پوست آهو با لوله نقره بگیر نمازشم بخون.من از وقتی حرز جواد گرفتم کمتر آسیب میب ...

براش گرفتم کمتر شده 

ما زیاد می ریم بیرون با دوستاش ماماناشون.....

بابام دخترم و از نوع های دیگه اش بیشتر دوس داره

همه حسادت میکنن 

بعضی ها هم از حرص میگن قیافه اش معمولی فقط سفیده من تایید میکنم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
میگم واقعا یه سریا میان خونتون بعد میگن دخترتون زشته شبیه مادرشوهره؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐 شعور ندارن مگه ...

آره... خاله و مادرجونم ک همیشه شوخی شوخی میگن...حتی مامانمم تا ی مدت میگفت،مادربزرگ پدریم دعواش کرد گفت چقدر بی عقلین ک جلو بچه میگین دخترت زشته میبینی ک دخترت مریضه حالا هی بگو غصه بخوره مریض تر بشه 

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
واقعا چشم نظر حسابهمن ی همکلاسی داشتم دوران دبیرستانمعلم جدید ک میومد تو کلاس ماتش میبرذ از چهرشموها ...

واییی خدا 😭😭😭😭😭

عکس توروخداعکس بچه

اسم کاربریتونو میبینم یاد اسم ی قرص میوفتم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
لطفا عکس بذارید ببینم دیر رسیدم

سرهمون عکسی ک گذاشتم تاپیکم گزارش خوردمیترسم دوباره بزارم نتونم پاک کنم اخطار بخوره کاربریم حذف شه

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
2810