2777
2789
مخلوطی خوب نمیشه کته نه؟ببخشید وقتتم گرفتم الان مزه کردم مزه برنج خام شده ابلیمو بزنم؟

کلیپ های اشرف بانو سلطانی رو ببین

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

خب اگر برنجت کته است و کمی نرم شده باشه حالا دیگه باید دم بگزاری نمک فلفل زیره بزن حداقل یکم سیب زمی ...

ببین ابلیمو بزنم مزه خامی برنج میره الان بزنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😆😆😆 همیشه سر اب ریختن و اندازه مشکل دارم

برای دم کشیدن ته تهش یه استکان آب بریز .

بیا من بهت یه دستور پخت لوبیا پلو بگم ، خودم خیلی دوسش دارم.

وقتی برنجت رو میذاری بالا برده بهش یه قاشق چایخوری زردچوبه یا گلرنگ یا رنگ غذا یا کمی زعفرون دم شده اضافه کن .

بعد اینکه برنجت رو آبکش کردی بذار کنار .

برو سراغ مواد ، لوبیا ها رو خوب سرخ و آب پز کن که خام نمونه زیر دندون بذار کنار.

بعد یه پیاز متوسط رو رنده ریز کن با یه حبه سیر خوب تفت بده +زردچوبه بعدش گوشت رو اضافه کن +ادویه ها و کمی پودر دارچین خوب که تفت خورد بهش رب اضافه کن و خوب تفت بده  خامیش گرفته بشه ، بعد لوبیا ها رو اضافه کن و یه دور تفت بده قشنگ مخلوط بشن ، بعد خیلی کم اندازه یه استکان آب جوش به موادت اضافه کن بذار یکم غلیظ بشه ( شل و ول آبکی نباشه) .

بعد لایه لایه مواد رو به برنجت اضافه کن و دو تیکه چوب دارچین اگر دوست داشتی بشور بذار رو برنجت موقع دم کشیدن ( آخر سر بر دار بنداز دور).

برای دم کشیدنشم یه نصفه استکان آب جوش بریز زیر برنجت.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مخلوطی خوب نمیشه کته نه؟ببخشید وقتتم گرفتم الان مزه کردم مزه برنج خام شده ابلیمو بزنم؟

مخلوطی کلا باید جدا باشه تا در آخر بتونی لابه لا بریزی همون جور که بالا گفتم 

نه چیزی نزن مزش عوض میشه زیرشو کم کن اگه آب یه بند انگشت بیشتره زیاد من بزار بپزه یکم روغن و نمکم اضافه کن بزار کته بشه

برای دم کشیدن ته تهش یه استکان آب بریز .بیا من بهت یه دستور پخت لوبیا پلو بگم ، خودم خیلی دوسش دارم. ...

کاش اول تاپیک میزدم قبل درست کردن 🥺خیلی بدمزه شده افتضاح الان تست کردم

ببین ابلیمو بزنم مزه خامی برنج میره الان بزنم؟

تروخدا بگو تاپیک فانه

اسی اینو ندی شوهرت ببره

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

ببخشید یه سوال شاغلی که الان آشپزی میکنی؟یا روزه میگیری مال سحریه؟

نه واس ناهار سر کار شوهرمه روزا واقعا نمیتونم باید دخترمو خواهر شوهرمو ببرم مدرسه و کلاس و تاپیکای نی نی سایت بعد کسی نگاهم کنه کلا نمیتونم کاری کنم 

اگه میخوای لوبیا پلو درست کنی به روش کته 

که میخوای برنج رو کته درست کنی همیشه یادت باشه اگه چهار لیوان برنج خیس کردی موقع پخت بهش شیش لیوان با همون لیوانی که برنج رو اندازه گیری کردی میریزی و تمام مثلاً اگه دو لیوان باشه برنج چهار لیوان آب میریزی و اینکه اصلا عیبی ندارع قرمز باشه مشکلی نیست بعدش بزار آب برنج کشیده بشه بعد زیرش شعله پخش کن بزار بعد درسو بزار تا دم بکشه اگه میخوای لوبیا سبزت نرم و خش خش نکنه وقتی لوبیا رو می‌خری گوجه رو رنده کن لوبیا رو خورد کن بعد با هم بریز تو قابلمه بزار بپزع با حرارت کم ❤️❤️❤️

2810