2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین گلم صبور باشه ان شا الله طبیعی باردار میشه منم مشکل نداشتم همیشه تخمکم خوب بود شوهرمم اوکی بود ...

چرا واقعا اینطور شده منم ۳ سال اقدامم هر مرکز ناباروری تهران بگو من رفتم دکترا میگن هیچی نیست برو طبیعی اقدام کن ولی نمیشه

نمیشه استرس نداشته باشی عااااشق بچه س بمیرم براش😭😭

منم عاشق بچه ام من توشه غریب خودم تنها  زندگی میکنم ولی همه زندگی بچه نیست فوقش باردار هم نشدم چند سال دیگه میرم بهزیستی میارم نیوردم که هیچ به زندگیم ادامه میدم 

چرا واقعا اینطور شده منم ۳ سال اقدامم هر مرکز ناباروری تهران بگو من رفتم دکترا میگن هیچی نیست برو طب ...

والا منم بی دلیل نشدم هر دکتری رفتم گفت ان شا الله میشی ولی ۷ سال طول کشید زوج های دورو برمونم کلا بچه دار نشدن☹️

والا منم بی دلیل نشدم هر دکتری رفتم گفت ان شا الله میشی ولی ۷ سال طول کشید زوج های دورو برمونم کلا ب ...

افرین من التماس کردم گفتم ای وی اف میخام انجام بدم گفت برو حالا نمیدونم والا این دیگه چه رسمیه