دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وااای شیش بااار خواهر منم چهار بار کرده نمیتونه صبور باشه همه اطرافیانش بچه دارن ناراحته اونم😭😭
اونم طفلک بعد 9 سال باردار شد همه دخترای فامیل ک حتی کوچیکترش بودن بچه داشتن و اون فقط گریه میکرد میخواست پرورشکاه بچه بیاره شوهرش قبول نکرد ولی الان 2 تاپسر و ی دختر شیطون داره ک شب روز از سر وکولش بالا میرن
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
حتما کلاس یوگا بره برا ارامش اعصاب.. هیچی مث ارامش تاثیر نداره. من خودم 4 سال باردار نمیشدم ی سال اخر دکتر همش میگفت مشکلی نیست باید طبیعی باردار بشی ولی من انقد استرس داشتم و روزا میشماردم برا موعدم ک نمیشد
الهی بمیرمم چقد سختی کشیده ای کاااش خواهر منم بچه دار بشه دیگه هیچیییی نمیختم خداروشکررر بچه دار شده ...
حتما میشع. دخترخاله م دکترهای خوزستان جوابش کرده بودن گفتن اصلا بچه دار نمیشی حتی با دلرو هم ب زور تخمک داشت یا تخمک هاش پوچ میشدن. تهران اخرین بار ای وف کردن البته 3 بار ک دکتر 3 تا جنین و کاشت و هر سه تا براش موند
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......