2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکل شوهر هست اسپرم اهدایی در اصفهان اهدا میکنن باiui جواب میگیری و کمتر دارو میخوره زن و از نصف ...

تخمکایی که تنتقال داده بود همشون گرید یک بودن خوب بودن ینی  مشکلی نداشته اسپرم شوهرش و تخمک خودش

اگه جنینو بزارن تو رحم یکی دیگه چی؟رحم اجاره ای و جنین اهدایی

خب رحم آجا ای با جنین اهدایی چرا بچه از پرورشگاه نمیارن

خیلی دنیا ی خفنیه اصرار دارن بهش آدم اضافه کنن

جینگیلی هسدم با سابقه دوبار تعلیق در شش ماه پاترهد اعظم . خانوم مهندس آینده  
دختر خاله م 6 بار ای وی اف کرد بار اخر 3 قلو براش موند باید صبور باشه. استرس خیلی بده براش

وااای شیش بااار خواهر منم چهار بار کرده نمیتونه صبور باشه همه اطرافیانش بچه دارن ناراحته اونم😭😭

وقتی چن سال طبیعی نشده چجوری الان میشه

خواهرمن بعد شانزده سال بی خیال بارداری که شد طبیعی باردارشد 

قبلش چندبار ای یو ای و ای وی اف 

اگرمشهدین برین دکترنزهت موسوی فر

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خواهرمن بعد شانزده سال بی خیال بارداری که شد طبیعی باردارشد قبلش چندبار ای یو ای و ای وی اف اگرمشهدی ...

نه مشهد نیست میدونم میدونم ساید طبیعی باردار شد ولی عجله داره منم نگرانشم😭😭ای کاش یه فالی بود یه چیزی بود حداقل میفهیدیم تا کی صبر کنیم 

وااای شیش بااار خواهر منم چهار بار کرده نمیتونه صبور باشه همه اطرافیانش بچه دارن ناراحته اونم😭😭

اونم طفلک بعد 9 سال باردار شد همه دخترای فامیل ک  حتی کوچیکترش بودن بچه داشتن و اون فقط گریه میکرد میخواست پرورشکاه بچه بیاره شوهرش قبول نکرد  ولی الان 2 تاپسر و ی دختر شیطون داره ک شب روز از سر وکولش بالا میرن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اونم طفلک بعد 9 سال باردار شد همه دخترای فامیل ک حتی کوچیکترش بودن بچه داشتن و اون فقط گریه میکرد م ...

الهی بمیرمم چقد سختی کشیده ای کاااش خواهر منم بچه دار بشه دیگه هیچیییی نمیختم خداروشکررر بچه دار شده خداروشکرررررر

۳۲

حتما کلاس یوگا بره برا ارامش اعصاب..  هیچی مث ارامش تاثیر نداره. من خودم 4 سال باردار نمیشدم ی سال اخر دکتر همش میگفت مشکلی نیست باید طبیعی باردار بشی ولی من انقد استرس داشتم و روزا میشماردم برا موعدم ک نمیشد

ماهی ک کلا بیهیال بودم دور خرید مدرسه دخترم بودم. دیدم باردارم 

الهی بمیرمم چقد سختی کشیده ای کاااش خواهر منم بچه دار بشه دیگه هیچیییی نمیختم خداروشکررر بچه دار شده ...

حتما میشع. دخترخاله م دکترهای خوزستان جوابش کرده بودن گفتن اصلا بچه دار نمیشی حتی با دلرو هم ب زور تخمک داشت  یا تخمک هاش پوچ میشدن. تهران اخرین بار ای وف کردن البته 3 بار ک دکتر 3 تا جنین و کاشت و هر سه تا براش موند