2777
2789
حتما میشع. دخترخاله م دکترهای خوزستان جوابش کرده بودن گفتن اصلا بچه دار نمیشی حتی با دلرو هم ب زور ت ...

تو رو خدا برای خواهر منم دعا کنید منم بهش میگم استرس نداشته باش اروم بتش ولی هیچی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️همیشه ناراحته گریه میکنه استرس‌داره 

تو رو خدا برای خواهر منم دعا کنید منم بهش میگم استرس نداشته باش اروم بتش ولی هیچی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

این دور زمونه نازایی وجود نداره حتما باردار میشه باید کنارش باشی سرش گرم کنید  انشالله که خدا دامنش سبز کنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین اهدایی ام همون ای وی اف دیگ فقط از تخمک خودت و اسپرم همسرت استفاده نمیکنن و اگه بخاطر کیفیت جنین میخوای اهدایی بگیریم باید بهت بگم که ما یه جوجه خوشگل و سالم داریم ک گریدش bبود

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  
آخه باید ببینی دلیل ivf چیه تخمک ضعیف یا اسپرم ضعیف؟

گاهی اوقات هم خود مادر بدنش مشکل ژنتیکی داره و تخمکش با اسپرم همسرم همخونی نداره برای همین هر چی جنین تشکیل بشه نهایت دو هفته باقی میمونه لانه گزینی نمیکنه تو بدن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

قطعا ivf اولویت داره چون بچه خودشونه

اگه بعد از چندبار نتیجه نگرفتن اونوقت میشه به

راه های دیگه فکر کرد. یکیو دیدم بار پنجم با ivf باردار شد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

وقتی چن سال طبیعی نشده چجوری الان میشه

خدا هر وقت بخواد همون موقع بهشون بچه میده.. خواهر منم ۵ سال بچه‌دار نشد، می‌خواستن از پرورشگاه بیارن استخاره کردن بد اومد. چند ماه بعد بچه‌دار شدن. 

دوستمم چند سال بچه‌دار نشد بعد طبیعی خودش شد

خدا هر وقت بخواد همون موقع بهشون بچه میده.. خواهر منم ۵ سال بچه‌دار نشد، می‌خواستن از پرورشگاه بیارن ...

استخاره که نمیدونیم🙁کسی نیست برامون فااا بگیره حداقل بدونیم کی بچه دار میشه خواهرم 

برن جمکران واز امام زمان بخوان،پسرشد بزارن محمد مهدی و دختر شد فاطمه بزارن،انشااله خیره،فقط بگو تخم ...

بخدا همه چی خوردن ولی جواب نداده🥺🥺🥺حرم امام رضا هم رفتن مامانم چهار ساله قران میخونه براش ولی هیچی ناامید شدیم

بخدا همه چی خوردن ولی جواب نداده🥺🥺🥺حرم امام رضا هم رفتن مامانم چهار ساله قران میخونه براش ولی هیچ ...

بخواهرت بگو پاش همیشه جوراب باشه،شاید رحمش سرده که جنین نمیگیره