2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

253 بازدید | 30 پست

خانما من دوس ندارم شاغل باشم دوس دادم خانه دار باشم اما از یه طرف هم مدرک تحصیلی دارم هم اینکه همه دوستام و اشناهمون شاغلن دنبال ادامه تحصیل از اون طرفم شوهرم و خانوادش همش بهم میگن نگاه فلانی بکن رفته سرکار داره ادامه تحصیل میده این چیزا هم حسادتم احریک میکنن هم حسرت میخورم هم اینکه دوس ندارم شاغل باشم اما میگن ب فکر اینده بچهات باش و از این حرفا وجدانمم دارن عذاب میدن چیکار کنم😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکس من آدم خونه داری نیستم و شاغلم

هرکسی ی انتخابی داره

دوست داری خانه دار باش ولی با رضایت کامل انتخاب کن

چون اگه با نارضایتی باشه از فردا روز مدام ب شاغل حسادت و توهین میکنی ک فرسوده شدن و وقت بچه ندارن و وقت تفریح ندارن و....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
من یه ثانیه هم نمیتونم خودم رو خانه دار فرض کنم محیط خونه منو میخوره

من محیط بیرون دوس ندارم ارامشی ک تو خونه دارم ارجیح میدم ب بیرون بعد اینا میگن شغل رسمی مث معلمی از طرف دیگه هم دوستام همه معلمن و اما من دوس ندارم نمیدونم چیکار کنم ازمون بدم ندم

برعکس من آدم خونه داری نیستم و شاغلمهرکسی ی انتخابی دارهدوست داری خانه دار باش ولی با رضایت کامل انت ...

من خودم شاغلم

اما حرصم از اون شاغل هایی در نیاد که تا خانه دار میبینم آه و ناله میکنن خوش به حالت کارت راحته!!!  نمیخوای خوب نرو سرکار......

تازه بچه کوچیک تو خونه بسیار سخت تر شاغل بودنه

برعکس من آدم خونه داری نیستم و شاغلمهرکسی ی انتخابی دارهدوست داری خانه دار باش ولی با رضایت کامل انت ...

نه من اصلا توهین ب کسی نمیکنم من چیکار ب کسی دارم اما من ترجیح میدم خونه دار باشم اما شانس بد من همه افتادن ب فکر درس و کار و اینجور چیزا من فقط دوس دارم مواظب بچهام باشم و خونه دار باشم اما فشار این حرفا ناراحتم میکنه

رضایتم کامله بابت خانه داری اما عذاب وجدان حسادت و حسرت اذیتم میکنه😔😒

من خودم شاغلماما حرصم از اون شاغل هایی در نیاد که تا خانه دار میبینم آه و ناله میکنن خوش به حالت کار ...

اونام انتخابشون از رو رضایت نبوده

کلا آدمایی هستن ک از جایگاهشون راضی نیستن چ شاغل چ خانه دار بعد شروع میکنن ب تخریب بقیه 

شخصا اینو از خانه دارا بیشتر دیدم

که واای بچه هاتونو کی نگه میداره!

حمالی میکنید!

فرسوده میشین!کار مال زن نیست

زن فقط باید بشور بساب کنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤