2777
2789
عنوان

خانم باسیاست و طناز یه دیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست
بزار اگه پیشنهاد داد نظر مامانت رو بپرس ، ببین مامانت چی میگه .فقط آویزون و لوس نباشی واسش ، سنگین و ...

اصلا از این چیزا بلد نیستم 

چون بابام هم فوت کرده ؛ یکم احساس نیاز به محبت دارم ...

میترسم خرابکاری کنم ...

یعنی اگه بهم پیشنهاد بده میگم من دنبال رابطه کوتاه نیستم دنبال یه رابطه جدی هستم اگر مردش هستی بفرما 

بهش نمیاد از این پسرای خوش‌گذرون باشه ولی از هرکسی هر چیزی ممکنه ...

اگرم بیاد جلو باید مامانم باهاش حرف بزنه و بگه که اگر قصدت جدیه بیا ...

حس میکنم خیلی رفتاراش شبیه منه...

شیطون ، صاف و ساده ، حتی هیجانی ...

با اینکه تابحال باهاش حرف نزدم و فقط استایلش رو دیدم

منم دوست دارم با یک پسر خوب و حمایتگر و جدی و پایه ازدواج کنم و آشنا بشم که رابطه رو جدی بگیره نه برای خوشگذرونی

آخه خانواده ام هم از اینایی که برن بیرون و بچرخن نیستن همش خونه ...

سلیقه هامون و رفتارهایمان خیلی متفاوته خیلی اذیت میشم ...

با هم سازش نداریم و همش دعوا داریم یکم آرامش نیاز دارم ...

میخواهم یکی باشه واقعی تا تهش یه رابطه جدی و پایدار که باهاش حس آرامش و خوشحالی رو تجربه کنم بعد ۲_۳ سال شناخت کافی و درست هم بریم برای نامزدی و ازدواج ...

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بزار اگه پیشنهاد داد نظر مامانت رو بپرس ، ببین مامانت چی میگه .فقط آویزون و لوس نباشی واسش ، سنگین و ...

دارم دیوونه میشم بیشتر از یه هفته است ...

همش پارکینگ و آسانسور و چک میکنم که کی میره کی میاد که یه تایمی برم باهاش حرف بزنم ...

از طرفی میترسم...

اعصابم خورد شده 

نمیدونم چجوری برخورد کنم 

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دفعه اول لبخند بزنم یا بخندم ؟ یا نه بده ؟

ببین یه چیز دیگه 

من فقط به مامانم گفتم ازش خوشم میاد 

نگفتم میخوام برم سمتش و باهاش حرف بزنم چون میترسم مخالفت کنه ...

وگرنه مامانم هم میتونه تو این چیزا یکم کمکم کنه که چی بگم و چی کار کنم ولی میترسم بگه بشین سر درس و زندگیت فعلا 

یا حتی وقتی پسره ازم خوشش اومد مثلا به پسره بگه که با دخترم برای آزمون گواهینامه رانندگی تمرین کن میدونم همچین چیزی از مامانم بخوام انجام میده 

ولی نمیتونم بابت حرف زدن دفعه اول کمک بگیرم ازش ...

البته خودش دنبال خواستگار میگرده همش برای ما ؛ولی سن شون زیاده به من نمیخورن ...

میخوام اول برم سمت پسره و بعد برم به مامانم بگم باهاش حرف زدم و مخش رو زدم مثلا ...

راستی اگر شماره ام رو خواست چی کار کنم ؟ بدم یا نه ؟

میگم دفعه اول لبخند بزنم یا بخندم ؟ یا نه بده ؟

دفعه های اول که قرارِ سلام کنی معمولی سلام کن بعد یه لبخند هم بزن .ولی نخند فکر میکنه خلی😂 .شماره نده چون آشناست ، بزار کم کم برو جلو .میدونی اگه نشه چقدر به زندگیت لطمه میخوره ، این که خودش خواستگار می‌فرسته برات به نظرم نشونه ی خوبی نیست 🤔 واسه چی باید واست خواستگار بفرسته 🤔

دفعه های اول که قرارِ سلام کنی معمولی سلام کن بعد یه لبخند هم بزن .ولی نخند فکر میکنه خلی😂 .شماره ن ...

دوستای مامانم اونایی که پسر خوب دارن یا خودشون پیشنهاد خواستگاری میدن یا مامانم میگه تو پسرت خوبه دختر منم که میشناسی دختر خوبیه و اینجوری آشنا بشیم ... (نصف فامیلامون اینجوری برای دختراشون شوهر پیدا کردن)

ولی قبلش از من میپرسه که پسره چجوره ؟ من هیچکدام رو تایید نکردم چون فاصله سنی مون بیشتر از ۷ سال بود ...

میخواد با یه آدم خوب ازدواج کنیم که خیالش راحت بشه یه وقت اتفاقی برامون نیفته ...

بعدم فکر میکنه پسر بیاد تو خونمون کسی جرئت نمیکنه اذیتمون کنه ...

از طرفی هم با هم سازش نداریم میگم که همش دعوا داریم ؛ هر جفت‌مون دوست داریم از دست هم راحت بشیم ...

همین الانم باهم دعوامون شد

هرکاری میخواهم بکنم نه میاره بیرون بریم فقط دعوا میکنه و گند میزنه به اعصابم ...

دوست دارم با پسره آشنا بشم خسته ام از این همه دعوا و ناسازگاری ...

میخوام با یکی آرامش رو تجربه کنم؛ ولی حواسم خیل جمع هست که ازم سو استفاده نشه (اون موقع که بابام بود خیلی پایه بود و کلی باهم حال میکردیم 😭😭؛ولی مامانم همش غز میزنه و هیچ کاری نمیکنه که ما شاد بشیم ، افسردگی گرفتم دیگه حتی درسم نمیخونم ؛ بیشتر از یه هفته است کلا تو نی نی سایت دنبال حس ششمی و فال‌ و استخاره ام که ببینم با این پسره اوکی میشم یا نه)

همش از دستش سردرد دارم ...

دعا کن برام قسمتم همین پسر باشه و برام بمونه و کلا پسر خوبی باشه 🥲💔❤️

واقعا احساس میکنم به یکی نیاز دارم💔

یکی که باهاش بخندم و حالم خوب باشه و پسر سالمی باشه

ولی نمیدونم چجوری برم جلو ...

دوستای مامانم اونایی که پسر خوب دارن یا خودشون پیشنهاد خواستگاری میدن یا مامانم میگه تو پسرت خوبه دخ ...

حواست باشه سنت خیلی کمه و پر از احساسات پاکی ، حواست باشه از چاله تو چاه نیفتی .حواست باشه گاهی اونی که دوست داری نمیشه ، مواظب خودت باش خیلی سنت حساسه ، عجولانه تصمیم نگیر 

حواست باشه سنت خیلی کمه و پر از احساسات پاکی ، حواست باشه از چاله تو چاه نیفتی .حواست باشه گاهی اونی ...

حتما ❤️❤️

برام دعا کن قشنگم 🙂❤️