2777
2789
عنوان

خانم باسیاست و طناز یه دیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست
اصلا محلش نمیذاشتم قبلا فکر میکردم از این به درد نخور هاست 😂😂هر جا میدیدمش فرار میکردم 😂پسر خوبیه ...

دفعه های اول رو با سلام شروع کن .پسرا تیزن میفهمه خوشت اومده ازش ، واست تاقچه بالا میاد .ببین دوسه دفعه سلام و احوالپرسی کن ، ببین خودش سر حرف رو باز میکنه یا نه.باهاش دوست نشی ها عمرا باهات ازدواج نمیکنه ، تو محله هم انگشت نما میشی خدای نکرده 

دفعه های اول رو با سلام شروع کن .پسرا تیزن میفهمه خوشت اومده ازش ، واست تاقچه بالا میاد .ببین دوسه د ...

واااااااای‌

پس چی کار کنم ؟!

یعنی دفعه اول نرم ازش سوال بپرسم درمورد ماشین و اینا ؟

چقدر طول بدهم حرفم رو ؟ چند تا سوال بپرسم ؟

خیلی حرف بزنم بد میشه ؟ مثلا ۵ تا ۱۰ دقیقه ؟

آخرش چی بگم ؟

چجوری رفتار کنم که هم خانم باشم هم خوشش بیاد؟

آخه الان پسرا گردن نمیگیرن ازدواج رو که ...

اولش همه یه مدت آشنا میشن ...

این پسره هم سنش کمه منم همینطور ...

مامانم هم خوشش میاد ازش ولی آن باید خوشش بیاد نه ما ...

باید یه جوری دلش رو زودتر ببرم ...

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشوه و طنازی چی ؟چمیدونم مثلا هی شالم رو درست کنم یا آرام حرف بزنم ...بلد نیستم ....مامانم یادمون ند ...

با ناز حرف بزن

سعی کن هم تو چشاش نگاه کنی هم نگاه نکنی

نگاه خیلی تاثیر داره ، با نگاهت آمار بده

یه تیپ خیلی خوب و دلبرانه هم بزن دیگه

واااااااای‌پس چی کار کنم ؟!یعنی دفعه اول نرم ازش سوال بپرسم درمورد ماشین و اینا ؟چقدر طول بدهم حرفم ...

باهاش حرف بزن ولی دوستی و قرار نزار ولت میکنه چون همسایست ضربه میخوری .طبیعی جلوه بده اگه دو دفعه سلام کردی و خودش حرف رو شروع نکرد ، یه سوال بپرس واسه بار اول حرف رو کش نده 

با ناز حرف بزنسعی کن هم تو چشاش نگاه کنی هم نگاه نکنینگاه خیلی تاثیر داره ، با نگاهت آمار بدهیه تیپ ...

هودی و شلوار بده ؟ یا مثلا به جای هودی یه مانتو سویشرت زیپی بپوشم ؟ 

آخه کلا استایلم اینجوریه خودشم همینجوریه ...

خیلی به چشاش نگاه کنم ؟ چجوری باید نگاه کنم ؟

با ناز یعنی چجوری ؟ ادایی ؟

آخه من یه کم نگاه میکنم با چشام به چشمای کسی صورتم یه جوری میشه 😂😂

ازش چی بپرسم ؟ درمورد اسپرت کردن ماشین و اینا بپرسم ؟ 😂😂

خاک تو سرمن یعنی دخترای مردم چجوری مخ میزنن من چجوری مخ میزنم 😂😂

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

باهاش حرف بزن ولی دوستی و قرار نزار ولت میکنه چون همسایست ضربه میخوری .طبیعی جلوه بده اگه دو دفعه سل ...

اگر بهم پیشنهاد داد 

چی بگم ؟ اولش بگم باید فکر کنم خبرش رو فردا بهتون میدم ؟

بعدش فرداش بگم من دنبال یه ارتباط و رابطه جدی ام ؟ اگر اوکی هستی اوکیه ؟!

بستگی به فرهنگ خونوادهاتون داره .اگه مامانت بفهمه کاریت نداره ؟

مامانم میدونه 

بهش گفتم من از پسره خوشم میاد نظرت چیه گفت آره پسر خیلی خوبیه (ازش پرسیدم مثلا اگر بیاد خواستگاری منو میدی به اون گفت آره / خودش هم دوست داره من ازدواج کنم و پسره رو هم دوست داره میگه مودب و خوبه)

پسره هم مامانم رو خیلی دوست داره؛ هر وقت تو ساختمان میبینه قشنگ سلام میکنه و احوال پرسی

من بهش گفتم ازش خوشم میاد یعنی اگه برم سمتش و باهاش حرف بزنم مشکلی پیش نمیاد 

مامانم از این آدما هم نیست که بگه چرا با فلانی حرف زدی

اتفاقا از خداشه یکی منو بگیره راحت شه ...

بستگی به فرهنگ خونوادهاتون داره .اگه مامانت بفهمه کاریت نداره ؟

این پسره مودبه،دخترباز نیست، خوش استایله همونجوری که من دوست دارم نه خیلی مردونه نه خیلی جلف .‌..

واقعا خوبه مامانش هم خانم خوبیه ...

پسره با خودش و ماشینش حال میکنه با کسی کاری نداره همیشه تو پارکینگه کنار ماشینش

پس اگه بهت پیشنهاد دوستی داد بگو باید مامانمو در جریان بزارم

قصدم همینه که بگم باید خانواده هامون درجریان باشن 

بگم مامانش هم باید بدونه ؟! و بدون مشورت با آن نمیشه ؟!

میترسم مامانش سخت بگیره و بگه نه ...

چون مامان من اوکیه برای آشنایی 

پس اگه بهت پیشنهاد دوستی داد بگو باید مامانمو در جریان بزارم

حالا فکر کن من اینهمه تو سرم برنامه ریختم 

ولی حتی هنوز نمیدونم و نتونستم برم باهاش حرف بزنم که اصلا بیاد جلو یا نه ...

قصدم همینه که بگم باید خانواده هامون درجریان باشن بگم مامانش هم باید بدونه ؟! و بدون مشورت با آن نمی ...

بزار اگه پیشنهاد داد نظر مامانت رو بپرس ، ببین مامانت چی میگه .فقط آویزون و لوس نباشی واسش ، سنگین و باوقار باش .رو تک تک حرفات و رفتارات حساب شده عمل کن