2777
2789
عنوان

تازه عقد کردیم شوهرم برگشت گفت چرا اتقدر جهازت کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 55 پست

چقدرشوهرمن بادرک بود میدونس فشار بمامیاد هیچی نزاشت بخریم البته اینجارسم نیس ولی دل بخاهیه همرو خودش خرید بعضی وقتا خدا به یه سری مردایه چیزای میده خوبه یه چیزاییم ک واجبه بازنمیده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم میگفتم فرش بگیره تا ظرفشویی

قهوه ساز و اتو پرسی و اب میوه گیری رفتی سر خونه زندگیت به مرور میخریدی خانوادت گناه دارن

من ازدواج کنم دقیقا همین کارو میکنم تو خونه شوهر کم کم میخرم

قهوه نخورن‌نمیمیرن 

من بودم میگفتم فرش بگیره تا ظرفشوییقهوه ساز و اتو پرسی و اب میوه گیری رفتی سر خونه زندگیت به مرور می ...

افرین بتومیگن بادرک فشارنیاربهشون کاردرستوخودت میکتی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

سخت نگیر تودوران عقد این حرفها هست اونم احتمالا تحت تاثیر اطرافیانشه !

یک مدت باهاش سرسنگین باش اما اشتباه کردی همه را بهترین مارک خریدی مارک معمولی تر مبخریدی اما به قول خودش اشغال بیشتر میخریدی 

بعد هم چرا بهش امار میدی چی خریدین یا نخریدین که به گوش خانواده اش برسه شوهرتو پرکنند

بعد این پرسید بگو نمی دونم مامان بابام خودشون دارن خرید می کنند و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای چقد خاله زنکه

مرد اصلا نباید از این حرفا بزنه

ولی در کل خود من اگه همسرم خدای نکرده زمان جهیزیه خریدن اینو میگفت،همون روز کل جهازو بار وانت میکردم برمیگردوندم خونه بابام،میگفتم اوکی عزیزم،حالا که کمه و دوست نداری من چیزی نمیارم.برو به سلیقه خودت چیزای زیاد و گرون بخر.قانونم طرف منه تو زمینه جهیزیه.هرچی میارم لطف میکنم😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
به جان مادرم تو فامیل من تنها دختری هستم که انقدر جهاز خریدم همه میگن بابا این همه وسیله میخوای چیکا ...

ببین برای همچین پسر و خانواده ای هرچقدر هم بخری باز میگن کمه پس الکی خودتو و خانوادتون ب عذاب ننداز  تو این اقتصاد خراب 

وای فک نمیکردم انقدر بعضیا روی جهاز مانور بدن مگه میشه همچین چیزی تورو خدا شوخی نکن

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ببین بیشتر فکر کن درموردش ... 

چون ممکنه تا آخر عمر بزنه تو سرت قضیه جهاز رو 

بعدم اینکه بگو هر چی که ضروری و لازمه میخرم ...

نه جام رو الکی تنگ میکنم با وسایل الکی نه ازشون استفاده میکنم ...

یا اینکه یه کولی بازی در بیار و یه دعوای حسابی راه بنداز که کلا دهنش رو واسه همیشه ببنده ...

2810