2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 9278 بازدید | 290 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها پلیس جریممون کرد به خاطر سرعت ولی شوهرم نه عصبانی شد نه هیچی انگار واقعا افسرده شده

فکر میکنی چی حالش رو خوب میکنه؟

برای حل یه مسئله باید دقیقا بدونیم ریشه مسئله چیه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
مگه قبلا جریمه میشد چه عکس العملی نشون میداده

یه ری اکشنی نشون میداد حالا یا با خنده و شوخی که چقدر بدشانسی اوردیم یا یه اهی چیزی میگفت

این دفعه هیچی انگار خودش زده کنار و پلیس نگهش نداشته خیلی عادی پیاده شد

مامان منم. همش میگفت دامن نبپوش شلواد تنگ نپوش.دقیقا یادمه پارسال مهمون داشتم همه خانم بعد ظهرش شوهر ...

عزیزم شما دیگه رفتارا و حرفای مادرت میشناسی نباید توجه کنی و روت تاثیر بزاره بجااااش حرفااای شوهرت ببین

مطمئنا همه چیز شما رو دوست داره،اخلاقتون چهرتون بدنتون 

به شوهرت و حرفاش اهمیت بده

بچه ها پلیس جریممون کرد به خاطر سرعت ولی شوهرم نه عصبانی شد نه هیچی انگار واقعا افسرده شده

حالش خوب نیست 

اسی کارایی ک گفتیم بهت و پشت گوش ننداز 

هم حال خودت و خوب کن هم شوهرت

الان رفتید خونه اول یه چایی یا نوشیدنی درست کن بخورید بعدم یکم موقع خواب باهاش حرف بزن و نوازشش کن 

صبحم خواست بره بیدارشو بغلش کن اگ قبل رفتن صبحونه خونه میخوره باهم بخورید

خیلی دوست دارم کلاس رقص برماینم باز شوهرم همیهش خیلی اصرار داره برقصم ولی روم نمیشه

اعتماد به نفس داشته باش

بنظرم همسرت از آدم سرزنده شاد با اعتماد به نفس خوشش میاد

بچه ها شوهرم حالش خوب شه حاضر همش براش برقصم و خودم پیش قدم شم

اسی جون کاش شوهرتو میشناختم میرفتم این پیامتو بهش نشون میدادم تا می‌فهمید چه همسر عزیزی داره و چقدر دوسش ذاره همسرش...  نگران نباش.. من بهت قول میدم به مرور زمان خوب میشه و افسرده نیست.. فقط احتیاج داره تو خودش باشه و کم کم خوب میشه 

2810