2777
2789

چه رفلاکس پنهان چه آشکار 

بچه اولم آلرژی به پروتئین گاوی داشت انگار این یکی هم داره امشب توی مدفوعش یه ذره بسیااااار کوچیک بسیااااار کوچیک به اندازه کله مورچه خون دیدم و مطمئنم که خون بود ، ولی میگم ممکنه آلرژی نباشه ؟

اصلا غیر از آلرژی به پروتئین گاوی چی می‌تونه باعث بشه بچه خون بیاد توی پوشکش ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
یبوست هم داره؟ مدفوعش سفت بوده باشه

نه اصلا مدفوعش رقیقه کاملا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش دقت کن اگر بازم تکرار شد حتما با دکترش حرف بزن شیرشو عوض کنه

شیر خودمو میخوره رژیم نمیگیرم فعلا ببینم چی میشه 

من عاشق شیر و پنیرم چطوری اینا رو حذفشون کنم باز 🥲 

شیر خودمو میخوره رژیم نمیگیرم فعلا ببینم چی میشه من عاشق شیر و پنیرم چطوری اینا رو حذفشون کنم باز 🥲

اخی عزیزدلم

صبح زنگ بزن ب دکترش 

منم پسرم ب پروتئین گاوی حساسیت داشت دو یا سه بار خون دیدم تو مدفوعش اما چیزی نبود

ب دکترش گفتم گفت ادامه دار شد بگو

گل پسر شمام هیچیش نیستو سلامته ان شالله 

❤️❤️

چشم به راه...
اخی عزیزدلمصبح زنگ بزن ب دکترش منم پسرم ب پروتئین گاوی حساسیت داشت دو یا سه بار خون دیدم تو مدفوعش ا ...

ممنون عزیزم 

پسر اولیم از روز اول توی بیمارستان  اصلا سینه رو نمی‌گرفت و کلا توی روز فقط با سرنگ شیر میخورد تا اینکه خون اومد توی پوشکش و رژیم گرفتم اوکی شد .ولی این اینطوری نبود قشنگ شیرشو میخوره ولی خون دیده شد 

نمیدونم چیه امیدوارم چیزی نباشه