2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 8848 بازدید | 289 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاام😍انگار دیگه عادت کردیم بیایم اینجا منتظر استارتر که بیاد تعریف کنه ما هم صحبت کنیم😅💕

اره😍امیدوارم اینجا پراز حس خوب و انرژیای مثبت باشه براش و مدام از لحظات خوب وقشنگش بگه❤️

البته اگه نگه هم مهم نیست همینکه بدونیم حالش خوبه و دلش خوش برامون کافیه🧡

من به دوستانی که نظر میدن هم عادت کردم بااینکه به استارتر نظر میدن ولی انگار یه گروهی هستیم که دورهم نشستیم داریم صحبت میکنیم 

فلذا دلتنگ دوستان هم میشم💕

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه ها یکی از همکلاسی‌های عمومی شوهرم خودکشی کرده، هنوز فوت نشده دعاکنید زنده بمونه، از وقتی شنیدم همش میترسم شوهرم بفهمه. خیلی نگرانم. دارم میمیرم از استرس.

چرا همش اتفاق بد میوفته.

میترسم ناراحتیش رو بیشتر کنه. یکی دیگه از همکلاسیاش که خودکشی کردن و فوت شدن شوهرم چند روز گرفته بود. حالا الان حال خودشم بده. بدتر میشه. میترسم بیوفته سرش اینکار

بچه ها یکی از همکلاسی‌های عمومی شوهرم خودکشی کرده، هنوز فوت نشده دعاکنید زنده بمونه، از وقتی شنیدم ه ...

ای وای خدایا امیدوارم زنده بمونه

عزیزم ان شالله که همسرت متوجه نشه خیلی درکت میکنم یکی دوتا ازهمکارای همسر من هم خودکشی کرده بودن یمدت همش فوبیا داشتم که نکنه به سرش بزنه اینکار

حالا فکرکن ازش دوربودم و دسترسی هم نداشتم بهش 

ولی همچین کاری نمیکنن شاید دلایل زیادی برای شاد بودن نداشته باشه اینروزا

ولی دلایلش برای زندگی و حیات محکمه خیالت راحت

بدبه دلت راه نده یطوری نشه که از فردا این بشه دغدغه و استرست و دلخوشی روزاتو ازت بگیره.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اره😍امیدوارم اینجا پراز حس خوب و انرژیای مثبت باشه براش و مدام از لحظات خوب وقشنگش بگه❤️البته اگه ن ...

اره ان شاالله از این به بعد خوشحال باشه و خوشحالی هاش تعریف کنه🌷انرژی مثبت براش بفرستیم

بچه ها یکی از همکلاسی‌های عمومی شوهرم خودکشی کرده، هنوز فوت نشده دعاکنید زنده بمونه، از وقتی شنیدم ه ...

واااای🥲

همه فشار روشونه، ایشالا حال همسرتون خوب بشه

خیلی نگران کننده اس این روند

بچه ها من اگر شما رو نداشتم نمیدونستم به کی باید حرفامو بزنم میترکیدم از غصه این چند وقت مرسی که هست ...

جدی از ته دلم میگم شما معلومه خیلی آدم با لیاقتی هستید یجورایی الگو حساب میشید چون هرکسی که وارد رشته تجربی میشه در نهایت داره برای داشتن یه زندگی مثل شما تلاش میکنه خودت دست کم نبین

همسرت انگیزه قرار بده که حالت خوب باشه باهاش حرف بزن یکاری کن درد دلش بگه ، شما باید خوب باشی تا اونم رو به راه کنید 

نمیدونم شوهرم شاید ظاهر براش مهم نیست خودم خجالت میکشم ازش

همیشه سیرت خوب بهتر از صورت خوبه،شکر خدا شما همه چیز تمامی هم از خوبی وهم از زیبایی،اگه شوهرت رفته تو فاز ناراحتی واین حالش زیاد طول کشید (مثلاً چند هفته)، با خانواده ش در موردش صحبت کن،اما شما سعی کنید پر انرژی باشید ومحیط خونه رو اونطوری که میدونید همسرتون دوست داره باشه،همونطور اون محیط رو فراهم کنید،یه مدت زیاد ازش نبرس چه خبر ه یا حالت خوبه،کم کم از لاکش بیرون میاد

نمیدونم شوهرم شاید ظاهر براش مهم نیست خودم خجالت میکشم ازش

حالا فکرکن زنی که زایمان میکنه ماهای اول کل بدنش و اندامش بهم میریزه ازطرفی ژولیده و کلافه ست

پس اون چی بگه؟ 

شما روخودت حساس شدی نمیخوام شعاری حرف بزنم که خودتو دوست داشته باش و...

ولی مطمئنم این حسی که داری ناشی از تلقینِ منفی اطرافیانه و اصلا واقعیت نداره٬ بهش دامن نزن عزیزم

الان دیگه هیچی نشد نداره همه چی با باشگاه و... قابل حله

اصلا نذار اینچیزا ذهنتو درگیرکنه

میدونستی همین حس نارضایتی و خجالتی که داری باعث میشه از رابطه لذت نبری؟

فکرمیکنی همسرت از سر رفع نیاز میاد سمتت درحالی که شما خوشگلی و زیبا 

و‌اون بادرنظر گرفتن همه ی این فاکتورا میاد سمتت

یکم بیخیال باش و مدام خودت رو زیرسوال نبر

من وخواهرم ازبچگی خجالتی وکم رو بودیم وقتی بزرگ شدم بزرگترین اسیب رو ازهمین نقطه دیدم 

الان تمام تلاشم رو میکنم به دخترم اعتماد به نفس بدم تا مثل من دودهه ی اول زندگیش تباه نشه

من ادمایی رو دیدم با کمترین فاکتورای زیبایی و اندام داغون اما با اعتماد به نفسی فوق العاده بالااا

اونا الگوم شدن😅گفتم من چیم کمتره که انقد خجالتی ام؟

اون شد که رو خودم کارکردم یکی دوسالی طول کشید اما نتیجه داد

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
حالا فکرکن زنی که زایمان میکنه ماهای اول کل بدنش و اندامش بهم میریزه ازطرفی ژولیده و کلافه ستپس اون ...

متاسفانه عدم اعتماد به نفس خیلیامون داریم از بس خانواده یا مادر یا خواهر یکیشون یه ایرادی گرفته و تو ذهنمون تاثیر گذاشته ولی خب الان که میدونیم اون حرفا غلط بوده باید پاکشون کنیم

همه چی تو زندگی دوره ایه عزیزم نه خوشی ادامه داره نه غم وناراحتی این دوره هم گذراست مطمئن باش٬ کم کم ...

چه باشخصیت چه متین گفتین🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

2810