2777
2789

*آلرژی واکنش بدن نسبت به مواد مختلف را شامل میشود..ممکن است این علائم بصورت گوارشی شامل اسهال واستفراغ یا رفلاکس دفع بلغم ویا خون باشه و یا بصورت تظاهرات پوستی اعم از اگزما کهیر یا جوش ودونه باشه..این اگزما ها اغلب با خارش همراه هستند

*آلرژنهای عمده

1- لبنیات و گوشت گاو(اعم از سوسیس وکالباس وهمبرگر) و هر ماده ای که در ان از محصولات گاوی استفاده شده باشه مثل کره که در ان شیر خشک هست یا هر نوع کیک وبیسکوییت وشیرینی....هر نوع سرلاک یا غذای کودک حتی ژله و زلاتین و پاستیل

2-تخم مرغ

3-ماهی ها وغذاهای دریایی

4-مغزها

5-سویا

6-غذاهای آماده مثل انواع کنسروها

7-افزودنیهای خوراکی مثل رب یا زعفرون و ادویه ها

*طبق نظر پزشک اگه مادر توانایی گرفتن رژیم رو داشته باشه میتونه شیرخودش رو ادامه بده...در غیر اینصورت شیر خشک توصیه میشه

در اینصورت رژیم حذفی توصیه میشود به مدت دو هفته بدین صورت:

نحوه رژیم حذفی:

به مدت دو هفته فقط نان لواش، برنج،بوقلمون بدون پیاز و زردچوبه، هویج، سیب زمینی و سیب زرد استفاده کنید اگر علائم از بین رفت مواد دیگر به غیر از لبنیات و تخم مرغ را یکی یکی و با فاصله حداقل پنج روز به غذای خود اضافه کنید مثلاً به مرغتان پیاز بزنید پنج روز صبر کنید اگر علامتی نداشت یک ماده غذایی دیگه اضافه کنید همینطور ادامه بدید ولی لبنیات نخورید حداقل تا یکسالگی و حداقل شش ماه بعد از آخرین باری که علامتی مشاهده کرده اید

استفاده از عرقیات گیاهی، قطره شیرافزا و حنا به دلیل احتمال ایجاد حساسیت ممنوعه. در بچه هایی که علائم پوستی یا تنفسی دارن گل و گیاه رو از خونه دور کنید از عطر و ادکلن استفاده نکنید به لباسهای بچه توجه کنید که حتماً نخی باشه از بالش پر و پشم استفاده نکنید ملافه های رختخواب بچه رو حداقل هفته ای یکبار بشورید و اتو کنید چون موجودات میکروسکوپی به نام مایت داخل رختخواب هستند که به شدت آلرژی زا هستند و تنها راه مقابله باهاشون همین چیزیه که گفتم. بچه رو هم در محیط هایی که سیگار میکشن نبرید

*بعد از دوهفته علائم کمتر میشن..بسته به واکنش بچه به رژیم مادر غذاهای امن اضافه میشه

مثل گوشت گوسفند...عسل..خرما..انواع سبزیجات و حبوبات...

نظر دکترها و تجربه ی مادران آلرژیک بدین صورت هست که تا 6 ماه بعد از اخرین واکنش سراغ لبنیات و تست انها نریم..در عین حال تجربه های جدید به ما نشون داد که ممکنه بچه ای شرایط بهتری داشته باشه و خیلی زودتر بهتر بشه و با لبنیات کنار بیاد

*بعضی از بچه ها به اسانس موجود در داروها هم واکنش میدن حتی به مولتی ویتامین و آهن هم واکنش میدن..بهتره تا بهبود آلرژی قطره ای داده نشه

و بعد هم بدون اسانس بدین

توووووووووووجه

مادرا اول پرهیزات رو دوهفته انجام بدین

اگه بچه خوب نشد رژیم پایه بگیرید

کسانی که رژیم پایه میگیرند این خوراکی ها بنظرمن آزاده بازم خودتون باید دقت کنید اگه بچه بالا اورد ببینید چی خوردین

مربای هویج.به.سیب فقط خانگی باشه

.حلیم گندمو عدس با گوشت گوسفندی.

سوپ جوپرک با جعفری و گشنیزو عدس و هویج و شلغم 

چلوگوشت 

چلوگوشت با گوشت گوسفندی با گندم برای لعابش 

برنجو مرغ که آزاده

سمبوسه

عدسی با هویج

استنبلی 

زرشک پولو با بوقلمون

مرغو کلا از زندگیتون حذف کنید 

به بعضی بچه ها شیر بز میسازه مثه دختر خودم

خودتون بخورید شیرش بدین ولی فعلا به بچه ها ندین تا وضعیت ثابت بشه

تو دیوار سرچ کنید بز 

کسایی هستن بز گذاشتن برافروش پیام بدین بگید شیر می‌فروشند یا نه

باهاش ماستو دوغم میشه بزارید

کباب گوسفندی یا جوجه هم عالیه براتون

کدوسبز.کدو حلوایی.کلم وشلغم خوبن

از حبوبات فعلا ماش و عدس بهتره

آلرژی به گندم و جو از شیر منتقل نمیشه خودتون میتونید بخورید

گوجه و انگورو خربزه و بادمجان و کیوی وشکلات و قارچ هیستامین دارن نخورید

لیموشیرین.انار شیرین.سیب زرد.به.گلابی.خرمالو

پای بوقلمونم خوبه برای کلسیمتون

یه سه روزی رعایت کنید اگه دیدید هنوز بالا میاره یا دفعش درست نشده باید محدودتر کتید رژیمو

آلرژی در صورت کنترل نهایتا تا یکسال کاملا از بین میره

در آلرژی شیر مادر ارجحیت داره به شیرخشک مخصوص چون راحت تر میشه بچه رو با مواد غذایی آشنا کرد

بچه هایی که هنوز با رژیم محدود خوب نشدن مجبورا باید شیرخشک مخصوص بخورن

پیجی که تو امضامه حتما دنبال کنید عالیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

وای یاد خودم افتادم هیچی نمیخوردم همش نگران بودم و چقدر اشتباه کردم خودمو نابود کردم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

وقتی میخایم کمکی رو برای بچه آلرژی شروع کنیم

برای بچه آلرژی دار حتمااااا زمان پخت باید بالای دوساعت باشه تا مواد آلرژن ازبین برن

اول باید وضعیت بچه کاملا ثابت شده باشه تا بشه تشخیص داد ماده ی مصرفی بهش می سازه یانه

باید با لعاب برنج یا جو شروع کرد با حداقل دو سه ساعت پخت

فرنی رو تا گرمه بدید وقتی سرد میشه بچه دوست نداره دیگه

برای هر تست یک هفته کامل وقت بزارید وچیز دیگه ای ندید که اگه واکنشی داد گیج نشید از چیه

بعد از یک هفته گوشت بوقلمون یا بلدرچین اضافه کنید

در حد یک بند انگشت بعد کمکم زیاد کنید وزندهی خوبی داره

خوده گوشتو اصلا ندید

دختر من تا یکسالگی فقط لعاب جو خورد چون هیچی سازگار نبود

وزنشم خوبه خداروشکر

الان تازه شروع کردم اضافه کردنه مواد دیگه انشاالله دیگه واکنش نده

امروز یه تیکه اندازه نخود از گوشت داخل سوپ بهش دادم سه ساعت بعد لپاش اب شد🤕

با لعابش مشکلی نداره ولی با گوشتش چراهنوز

بازم خداروشکر

با تست به این ترتیب پیش برید بین هر تست یک هفته فاصله بزارید

لعاب جوپرک حتمااااا صاف شده سبوسش بشدت آلرژنه

با الک استیل اصل که زنگ نزنه قاشق قاشق بریزیدو فشار بدید تا لعابش دربیاد

درسته جو بهتره ولی ممکنه جو به بچه ای نسازه

با فرنی پیش برید

حواستون باشه زیر شعله کم باشه و مدام هم بزنید تا ته نگیره

هفته های اول بهتره بعد از پخت تکه هارو جدا کنید تا فقط آبشو بخورن

بوقلمون یا بلدرچین

هویج

سیب

گلابی

به

اگه آلرژی شدیده تست حبوباتو بزارید برای بعد از یکسال

شلغم

کدو

سیب زمینی چون لاکتوز داره بهتره یکم دیرتر تست بشه 

گوشت گوسفند بدون چربی

موز

و اگه اینا ساخت مختارید برای تست هرچی دوست دارید

کسانی که رژیم بچه هاشون خیلی بازه و وزن گیری ندارن

باید از اول با این رژیم شروع کنن

راستی اصلاااااااا به بچه ها تا قبل یکسال نون یا تخمرغ ندید اصلی ترین علامت نساختنشون استپ وزنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یاد خودم افتادم هیچی نمیخوردم همش نگران بودم و چقدر اشتباه کردم خودمو نابود کردم

رژیم پایه فقط برای دوهفتس اونم بچه ای که دفع خون داره یا خیلیییی آلرژیش شدید باشه

بنظر من محدودیت خیلی زیاد کارو خرابتر میکنه

2805

@mahdiyarobabash    ‍ h

بیا گلم یه تاپیک زدم واسه راهنمایی مخصوص خودت

راجب شیرخشکای مناسبم الان پست میزارم

کسانی که شیرخشک ساده میدنو علایم خفیفه یعنی به دفع خون نرسیده میتونن این شیرخشکارو تست کنید به ترتیب از رژیمی ترین میزارم

حواستون باشه هرچی رژیمیتر بشه طعمش بدتره

پپتی.پپتی جونیور.ببلاک کامفورت.سیمیلاک توتال کامفورت.نان کامفورت.نان اچ آ.ببلاک اچ آ.آپتامیل اچ آ

گلدن گات هم گرونترین و بهترینه شیرخشک بزه ولی خب باز ممکنه آلرژی بده باید تست بشه قیمتش قوطی ای یک ملیونه

وضع شیرخشک بچه های آلرژی فعلا خرابه هرکدومو گیراوردید بدید بهتر از شیرخشک سادس انشاالله بسازه نساخت یکی برید بالاتر 

بچه هایی که دفع خون دارن متخصص گوارش و کبد یا آسم و آلرژی براشون نیوکیت و کومیداژن مینویسه که فقط با بستن پرونده میدن خیلی هم بدمزه ان

من هیچ شیری نساخت گلدن گاتم گرون بود شیربز تست کردم ساخت.ولی شدیدا یبوست زاست

گاهی با خون مدفوع می‌کنه 😢

هرسوالی راجب تغییر شیرخشک بود بپرسید جواب میدم

تاپیک قبل هم حوصله دلشتید بخونید

راجب استپ وزن بچه های بالای یکسال کلی پست گذاشتم

رژیم پایه فقط برای دوهفتس اونم بچه ای که دفع خون داره یا خیلیییی آلرژیش شدید باشهبنظر من محدودیت خیل ...

اره بابا داغون شده بودم الان میگم بچه بعدی اصلا اینکارو نمیکنم بچه که در نهایت گریه میکنه و بیخواب پس چرا خودمو زجر بدم بیست کیلو لاغر شده بودم بعد زایمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره بابا داغون شده بودم الان میگم بچه بعدی اصلا اینکارو نمیکنم بچه که در نهایت گریه میکنه و بیخواب پ ...

نه عزیزم شما کلا اهل افراط و تفریطی چرا😂😂

درست رژیم بگیری بچه اصلا گریه و بیخوابیاش تموم میشه

ازون ورم خودتون لاغر نمیشید

میدونی من خودمم کسی نبود راهنماییم کنه خیییییلی سختی کشیدم تا الان دخترم یکساله شده

واسه همین به بقیه کمک میکنم تا کس دیگه ای اینقدر سختی نکشه

شماهم هروقت خواستی اقدام کنی بیا بهم بگو تا راهنماییت کنم

من طب سنتی رفتم بعد زایمان دکتره گفت اگه مادرا قبل بارداری بیان بدنشون تنظیم کنن به این بیماری ها کمتر فرصت پیدایش میدن منم نمیدونستم قبلش نرفته بودم😑

نه عزیزم شما کلا اهل افراط و تفریطی چرا😂😂درست رژیم بگیری بچه اصلا گریه و بیخوابیاش تموم میشهازون و ...

شما الان تو مرحله افراطی

من کسی رو ندارم و دست تنهام فقط باید یچیزی گیر میاوردم میخوردم و چون اکثر چیزها نفاخ بودو الرژی داشت به معنای واقعی کلمه هیجی نداشتم بخورم دوره کرونا هم بود از بیرونم نمیشد چیزی تهیه کرد میشد هم توش پیازو و اینجور چیزا بود که نمیخوردم 

اما الان واقعا نظرم تغییر کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما الان تو مرحله افراطیمن کسی رو ندارم و دست تنهام فقط باید یچیزی گیر میاوردم میخوردم و چون اکثر چی ...

نه دیگه اول پستو بخون گفتم اونا رو حذف کنید مشکل حل میشه 

اگه حل نشد رژیم پایه ای که دکترا میگن بگیرید بازم خودم در ادامس کلیییییی غذا نوشتمو گفتم که به نظر من تو رژیم پایه اینا مشکلی نداره حالا اگه دیدید مشکلی بود حذف کنید

شماهم خودمختارید برای بچه بعدیتون البته از ته قلبم دعا میکنم آلرژی نداشته باشه

چون بچه‌ ای که تو رژیم نباشه یا آسم میگیره. یا زخم روده یا سوهءتغذیه

پسر خودم ده سال پیش دکترا نفهمیدن چشه تا مرگ رفتو برگشت

الان میخام آینده بچه ای مثه بچه خودم نشه

وگرنه این تاپیک هیچچچچچ سودی برام نداره که هیچ تازه وقتمم میگیره

تو تاپیکای قبلم یکی مادرا مدفوع بلغمی و استفراغ بچش با کمک من خوب شد

ادعایی ندارم ولی واقعا اگه من راهنماییش نمیکردم چقدر باید دوتاییشون زجر میکشیدن؟؟

سلام توروخدا میشه منو راهنمایی کنید؟دخترم ۳روز دیگه واکسن ۶ماهگیشو میزنه ولی کامل این ۶ماه رو هرچی میخوره بالا میاره.بخدا اینقد دکتر بردم و دارو دادم اصلا یک درصدم خوب نشده.فقط بالا میاره.من نمیتونم تشخیص بدم مدفوعش بلغمیه یا نه؟چون دکتر ها چیزی نگفتن از اینجا شنیدم.بهش پودر نکسیوم۱۰دادم خوب نشد.یه دکتر جدید بردم نصف نکسیوم۲۰رو میدم بازم خوب نشده.۱۰تا شیرخشک عوض کردم هیچکدوم تاثیری نداشته.شما بگید چکار کنم.انشالله خدا بچه ها و عزیزانتون رو سلامت نگهداره.

سلام توروخدا میشه منو راهنمایی کنید؟دخترم ۳روز دیگه واکسن ۶ماهگیشو میزنه ولی کامل این ۶ماه رو هرچی م ...

سلام عزیزدلم یه شرح حال بفرست ببینم اوضاعش چطوره

وزن تولد

وزن چهارماهگی

کمکی رو شروع کردی؟

شیر مادر میخوره هنوز؟؟

اسم شیرخشکایی که تست کردی و اینکه تا تموم شدن یه قوطی صبر میکردی؟؟

شیرخشک الانش ؟

هرچند ساعت و چه مقدار شیر میخوره؟

قطره چی میدی؟

@mahdiyarobabash ‍ hبیا گلم یه تاپیک زدم واسه راهنمایی مخصوص خودتراجب شیرخشکای مناسبم الان پست میزا ...

ممنون عزیزم دستت دردنکنه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀

سلام عزیزم خوبین خیلی گیرم میشه اگه پیامم رو دیدین یه کمکی کنین خدا خیرتون بده 🌹🙏

من پسرم پونزده ماهشه چهار ماهگی مدفوع خلطی و اسهال و دفع خون داشت که دکترا تشخیص پروتئین گاوی دادن و منع لبنیات و آلرژن و ... 

خلاصه یک سالش که شد به تشخیص ی متخصص رژیم رو برداشتم و به پسرمم همه چی دادم اون موقع آز خون مخفی گرفت که همش منفی بود 

چند وقت پیش یه دکتر دیگه برده بودم برای یه مسئله دیگه که این دکتر جدید واسه پسرم کلی آزمایش خون و مدفوع و ادرار نوشت 

بعد پسرم اسهال شدید شد و گفتن عفونت روده گرفته که سفکسبم و آس امپرازول میخورد و سره یک هفته خوب شد اسهال با داروها بعد سه روز ما بردیم واسه آزمایش مدفوع و.‌

حالا عدد کالپروتکتین بالای هزاره و دکتر باز رژیم قطع لبنیات به خودم و پسرم داده و گفت صد در صد حساسیت به پروتئین داره و بخاطر داروها نیس 🥲🥲

اینم بگم پسرم از لحاظ رشد قدی خوبه وزنشم بدک نیست یکم پایین نمودار سبزه 

اسهال و یبوست نیست 

سوختگی مقعد نداره 

اصلا من علایمی از حساسیت توش نمی‌بینم ولی به دکترش که گفتم عصبانی شد و گفت میخوای بهش بدی بده بزار روده اش داغون شه 

میشه نظر شمارو هم بدونم 

ببخشید طولانی شد 

سلام عزیزم خوبین خیلی گیرم میشه اگه پیامم رو دیدین یه کمکی کنین خدا خیرتون بده 🌹🙏من پسرم پونزده ما ...

سلام عزیزم بخوبیتون♥️

متاسفانه انتی بیوتیک میتونه همه چیزو برگردونه به پله اول😢

دکتر درست میگه 

رژیمو یه مدت رعایت کن لبنیات نده حواستو جمع کن چی میدی اگه چیز دیگه ای هم خدایی نکرده تساخت فعلا قطعش کن

بنظرمن اسهال شدیدش از عفونت روده نبوده واکنش به آلرژن بوده 🤷

پسر منم وقتی چیزی نمیساخت اسهال شدید میشد

سعی کن وقتی اسهال میشه با پونه و برگ به و پروبیوتیک بندش بیاری

خودم چند روزه درگیر دخترمم 

بچه ها ویروس از مدرسه اوردن فسقل خانوم سریع گرفت

آزیترومایسین دادم برای گلوش 

رفلاکسشو افتضاح کرد مدفوعشو بلغمی کرد

الانم بهش لعاب جو میدم نمیخوره رفلاکس میشه دهنشو نیبنده

ماهم برگشتیم پله اول🤕🤕🤕

فقط پروبیوتیک میتونه کمک بده

2810