2777
2789
عنوان

رفتم سونو بارداریم پوچ بود حالا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست
سونو واژینال گفت ۸هفته و ۵روز دیروز انجام دادم بنام هم ۳روز بعد موعدم ۱۲۱۷۰بود

خب رشدش توی سونو خوبه که

معمولا بارداری پوچ میگن مثلا ۸ هفته ای ولی جنین ۵ هفته مونده!

بنظرم چند روز بعد سونو رو تکرار کن، سریع نرو برای سقط

خیلی کم بود نزدیک صبح بعدشم رفتم کورتاژ بعد کورتاژم خون ریزی نداشتم اگه پوچ باشه خون ریزی کم میشه آخ ...

من چون به کسی نگفتم باردارم الآنم نمی‌خوام کسی بدونه اگه برم بستری بشم کورتاژ کنم همه خبر دار میشن 

منتظر بودم بعد از سونوی قلب به همه بگم که اینجوری شد

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رشدش توی سونو خوبه کهمعمولا بارداری پوچ میگن مثلا ۸ هفته ای ولی جنین ۵ هفته مونده!بنظرم چند روز ب ...

دیروز رفتم واژینال گفت ۸هفته و ۵روز دوباره دکتر امروز گفت برو جای دیگه رفتم سونو معمولی انجام داد گفت ۶هفته و ۴روز 

از حساب پریودم همون ۸هفته درسته دکترم نامه بستری رو داد بهم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
وا چه خطری میخواد داشته باشه...وقتی فکر میکنی جنینی وجود نداره تا ۱۰ هفتگی خونریزی میکنی و تموم میشه ...

تیر ماه خارج رحمی شدم لوله راستم ترکید داشتم میمیردم

دیروز رفتم واژینال گفت ۸هفته و ۵روز دوباره دکتر امروز گفت برو جای دیگه رفتم سونو معمولی انجام داد گف ...

خارج رحمی که نیست قطعا

واژینال دقیقتره

سنش مطابق پریودته

زوده تصمیم واسه سقط

چند روز دیگه برو یه سونوی دیگه حتما

بعضی به های باهوش قلبشون دیرتر تشکیل میشه

خارج رحمی که نیست قطعاواژینال دقیقترهسنش مطابق پریودتهزوده تصمیم واسه سقطچند روز دیگه برو یه سونوی د ...

نه خارج رحمی نیست یه چند روز صبر میکنم