2777
2789
عنوان

رفتم سونو بارداریم پوچ بود حالا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست
اسی خر نشی بری سقط کنی ها صبر کن دوهفته دیگه

8هفته و چند روزم الان دیگه امیدی نیست

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من 8هفته و چند روزم الان دو جای مختلف هم رفتم سونو هیچ کدوم حتی جنین هم دیده نشد چ برسه صدا ...

حدااقل تا ده هفته صبر کن توروخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

من هفته ۸ بودم دو بار سونو دادم گفت پوچه رفتم بیمارستان بستری شدم اول شیاف گذاشت تا صبح بعدشم کورتاژ ...

یعنی شیاف رو گذاشت خونریزی نیافتادی؟

به من دکترم گفت شیاف گذاشت اگه نیافتاد اثر انگشت بده بیا خونه می‌افتی خونریزی دفع میشه 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
8هفته و چند روزم الان دیگه امیدی نیست

۲ هفته دیگه صبر کنی چیزی نمیشه حتی اگه پوچ هم باشع تا ده هفتگی خونریزی میکنی و تمام  صبر کن ببین این ۲ هفته دیگه چی میشه خیلی از بچه‌های باهوش قلبشون دیرتر تشکیل میشه نهایتا ۱۰ هفتگی صبر کن اگه بازم پوچ بود خودش سقط میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حدااقل تا ده هفته صبر کن توروخدا

آخه میدونی علایم هایی که اول بارداری داشتم مثل ضعف و حالت تهوع و سفت شدن سینه دیگه ندارم خودمم تعجب کردم همه حالت هام یهو رفت نگو که اینجوری بوده 

۲ هفته دیگه صبر کنی چیزی نمیشه حتی اگه پوچ هم باشع تا ده هفتگی خونریزی میکنی و تمام صبر کن ببین این ...

خطری نداره؟

به نظرم صبر کن و برو پیش یه دکتر دیگه هم چک کن.

دیگه توان دکتر رفتن ندارم حتی دوس ندارم برم بیمارستان برای سق ط میگم یه جوری بشه تو خونه دفع بشه

خطری نداره؟

وا چه خطری میخواد داشته باشه...

وقتی فکر میکنی جنینی وجود نداره تا ۱۰ هفتگی خونریزی میکنی و تموم میشه

جنین خارج رحمی نداری که بترسی که مبادا لوله‌هات بترکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه توان دکتر رفتن ندارم حتی دوس ندارم برم بیمارستان برای سق ط میگم یه جوری بشه تو خونه دفع بشه

وقتی پوچ باشه خودش خیلی سریع و راحت بدون هیچ دردی با خونریزی تموم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامبگو دقیقا چند هفته ای؟عکس سونو رو میتونی بذاری؟بتات چند بود؟

سونو واژینال گفت ۸هفته و ۵روز دیروز انجام دادم 

بنام هم ۳روز بعد موعدم ۱۲۱۷۰بود 

یعنی شیاف رو گذاشت خونریزی نیافتادی؟به من دکترم گفت شیاف گذاشت اگه نیافتاد اثر انگشت بده بیا خونه می ...

خیلی کم بود نزدیک صبح بعدشم رفتم کورتاژ بعد کورتاژم خون ریزی نداشتم اگه پوچ باشه خون ریزی کم میشه آخه فقط یه کیسه خالیه چیزی نیست 

نترس هیچی نمیشه 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

وقتی پوچ باشه خودش خیلی سریع و راحت بدون هیچ دردی با خونریزی تموم میشه

لازم نیست به نظرت برم دکتر ؟

آخه به کسی نگفته بودم باردارم بخاطر همین نمی‌خوام کسی بدونه

لازم نیست به نظرت برم دکتر ؟آخه به کسی نگفته بودم باردارم بخاطر همین نمی‌خوام کسی بدونه

بیمارستان منظورمه

لازم نیست به نظرت برم دکتر ؟آخه به کسی نگفته بودم باردارم بخاطر همین نمی‌خوام کسی بدونه

والا دکتر هم بری خب کارهای سقط رو برات انجام میده

من میگه یکم دیگه صبر کن ببین خدا چی میخواد بازم خودت میدونی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40