2777
2789
عنوان

اقا هستم ‌‌ دختره آنبلاکم کرد😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 273 پست
اصلا نیا من اگه جای اون دختر بودم و میدونستم طرفم تو نی نی سایته از همه جا بلاکش میکردم :/ بعد میگی ...

😶😶😶😶

داریم راهنماییش میکنیم ایا چیز بدیه؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختره معلومه چیه دیگه سوال نداره یعنی چی با پسرا چت میکنه اگه روح و روانتو دوست داری ازش فاصله بگیر ...

یک کامنت درست رو شما پست کردی🌱

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

کسی که بهت حسی نداره همون اول خیلی با احترام بیان میکنه و روابط رو تموم میکنهکسی که بلاک میکنه اصلا ...

فکر کردم اگه شارژ بدم بیشتر بهم وابسته شه ولی انگاری واقعا منو نمیخواد. سعی میکنم بتونم بلاکش کنم

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

😶😶😶😶داریم راهنماییش میکنیم ایا چیز بدیه؟

عزیزم شما سلیقته دوس پسرت تو نی نی سایت راهنمایی بخواد از خانوما؟

پس اشکال نداره دوس داری دیگ

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دیگ نرو پیویش ولش کن وقتی ایطوره غرور خودتو خورد نکن بیشترازین

سعی میکنم بلاکش کنم. بازم حس میکنم ناراحت میشه

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

فکر کردم اگه شارژ بدم بیشتر بهم وابسته شه ولی انگاری واقعا منو نمیخواد. سعی میکنم بتونم بلاکش کنم

چرا میخوای یه ادم سمی رو به زور وابسته خودت کنی چنین افرادی انقدر از این اون شارژ گرفتن صمیمی شدن کلا تنوع طلب شدن به کسی وفادار نیستن

ادمی که با پول بخواد بمونه هیچ نیازی به بودنش نیست 

شماهم انقدر زود اطمینان نکن بخدا تا اینجا فقط دختره ازت سواستفاده کرده 

چند سالتونه انقدر زود اعتماد نکن به ادم های دو قطبی 

چون یه روز ادعا عاشقی میکنن یه روز هم کلا بلاک

عزیزم شما سلیقته دوس پسرت تو نی نی سایت راهنمایی بخواد از خانوما؟پس اشکال نداره دوس داری دیگ

من رل ندارم ولی بنده خدا اینطوری ادامه بده دختره ازش کلی سواستفاده مالی میکنه خب بنده خدا گناه داره ، حداقل از تجربه چهارتا اطرافیان کمک بگیره بهتره 

مگه چیز بدی از ما خواست؟

چرا میخوای یه ادم سمی رو به زور وابسته خودت کنی چنین افرادی انقدر از این اون شارژ گرفتن صمیمی شدن کل ...

نمیدونستم دو قطبی ها از لحاظ عشق اینجورن.

تو گروه خوش رفتار بود ، فکر کردم تو پیوی هم اینجور باشه ولی نبود💔

نمیدونستم دو قطبی ها از لحاظ عشق اینجورن.تو گروه خوش رفتار بود ، فکر کردم تو پیوی هم اینجور باشه ولی ...

دو قطبی افرادم دیدم 

همچنان هم دارم میبینم همجنس های خودمو یهو میگن وای من عاشق پسره هستم یهو میبینی بخاطر یه مسئله چرت پرت قهر میکنه و تموم 

کلا ادمای قابل اطمینان نیستن

دو قطبی افرادم دیدم همچنان هم دارم میبینم همجنس های خودمو یهو میگن وای من عاشق پسره هستم یهو میبینی ...

امیدوارم گیر یه ادم یه قطبی بیام😐💔

نمیدونستم دو قطبی ها از لحاظ عشق اینجورن.تو گروه خوش رفتار بود ، فکر کردم تو پیوی هم اینجور باشه ولی ...

مطمئن باش تو پیوی از همه نت میگیره بعدم بلاک 

البته از یه ادم بزرگ بعیده/

سعی میکنم بلاکش کنم. بازم حس میکنم ناراحت میشه

تلگرام رو برای یه مدت پاک کن تا فراموشش کنی هنوز سنت کمه ضعیف نباش اینقدر..رهاش کن به موقعش ی آدم درست پیدا میکنی ک اخلاقش هم ب دلت بشینه اگر نمیتونی بلاکش کنی پس تلگرام رو پاک کن یه مدت تا فکرت آزاد بشه فراموشش کنی

خدایاشکرت🩵
من رل ندارم ولی بنده خدا اینطوری ادامه بده دختره ازش کلی سواستفاده مالی میکنه خب بنده خدا گناه داره ...

دختره که عزیزم آویزون ایشون نشده این خودش می‌خوادش

که خب اگر واقعا میخوادش باید به هر حال نظرشو جلب کنه دلشو بدست بیاره البته ن با پول خرج کردن 

هر چند که این استارتر مشخصه به اون صورت علاقه ای نداره صرفا واسه سرگرمی میخواسته دختره رو که اونم خب میفهمه پا نمیده بهش ، وگرنه پسری که عشق واقعی داشته باشه به کسی اصلا نمیاد تو نی نی سایت راجعش نظرخواهی کنه که همه هم به عشقش توهین کنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2810