2777
2789
عنوان

قابلمه گرانیتی

118 بازدید | 13 پست

سلام خانوما واسه جهیزیم 

یه سرویس قابلمه مهمان خریدم 

رنگش نسکافه ایه 

الان بهم میگن رنگ روشن خیلی زود خراب میشه 

غصم گرفت اخه گرون خریدم😢

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قابلمه گرانیتی فقط روشنش قشنگه بازار تهران فقط رنگ روشن میاره از بس جذابه و خریدار داره هر قابلمه ای ک مراقبت نکنی خراب میشه من مامانه دوستم ی راه حلی داشت از تو اینستا پیدا کرده بود کفه قابلمه رو برق مینداخت الکی ناراحت نکن ااا

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

مبارک 

اگه گازت دود سیاه نمیده چه اشکالی داره رنگش روشن باشع 

شاید ماهیتابه ش رنگ عوض کنه ولی قابلمه ها نه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
قابلمه گرانیتی فقط روشنش قشنگه بازار تهران فقط رنگ روشن میاره از بس جذابه و خریدار داره هر قابلمه ای ...

خیلی رنگش قشنگه 😍

مبارک اگه گازت دود سیاه نمیده چه اشکالی داره رنگش روشن باشع شاید ماهیتابه ش رنگ عوض کنه ولی قابلمه ه ...

فدات گل❤

عزیزم بری سر زندگیت ایشالا اینقد سرت گرم چیزای دیگه زندگی میشه که به رنگ قابلمه فکر نمیکنی

ان شالله😘