2777
2789
عنوان

عوارض اموکسی کلاو برای بچها چیه

148 بازدید | 23 پست

دکتر ب دخترم اموکسی کلاو داد

پودر مونته لوکاست و ستیریزین و شربت ضد سرفه گیاهی

من که اینا رو دادم سر شب خوب بود

یهو بعد اینکه خوابش برد تو خواب بالا اورد

بنظرتون عوارض اموکسی؟یا مونته لوکاس؟

الان بالا سرش نشستم مواظبم.نگرانم تو خواب باز بالا بیاره

یکم سرماخورده بود ولی ن شدید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر دل گشنه دادی؟ بار اوله دادی؟اموکسی میگم

نه گشنه نبود.قبلش خوراکی خورده بود.

اموکسی کلاو با این دوز جدید 

بار اوله

ولی قبلن دوز پایین تر خورده بود 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه گشنه نبود.قبلش خوراکی خورده بود.اموکسی کلاو با این دوز جدید بار اولهولی قبلن دوز پایین تر خورده ب ...

چندسالشه آموکسی کلاو چند دادی؟ بین دادم داروها فاصله انداختی یا پشت سر هم دادی؟

عوارضش بیشتر استفراغ و حالت تهوع و سرگیجه

حالت تهوع و استفراغ داره

البته الان دو ساعته ک خابه ولی 

قبلش دوبار بالا اورد

دوز بالاتر حجم کمتری باید بدی

هر 12ساعت چهار سیسی داده

ی چهار سیسی تازه داده بودم

حالت تهوع و استفراغ دارهالبته الان دو ساعته ک خابه ولی قبلش دوبار بالا اورد

بخاطر اموکسی کلاو هستش 

بهش عوارض نشون میده 

دیگه قطعش کن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چندسالشه آموکسی کلاو چند دادی؟ بین دادم داروها فاصله انداختی یا پشت سر هم دادی؟

سه ونیم

اموکسی کلاو624بود فک کنم

همین حدودها.

فاصله دادم.بین داروها حدود ی ساعت

یعنی اموکسی و ضد سرفه گیاهی رو دادم

ی ساعت بعدش ساشه رو دادم

سه ونیماموکسی کلاو624بود فک کنمهمین حدودها.فاصله دادم.بین داروها حدود ی ساعتیعنی اموکسی و ضد سرفه گی ...

دوزش بالا بوده ۴سی‌ سی  زیاد دادی عزیزم دقیقا دختر منم همسن دخترتون هست و آموکسی کلاو۲۰۰داده هر ۱۲ساعت یه قاشق غذاخوری بهش میدم یعنی۵سی سی..حالا ان شاا..بخیر میگذره از فردا بهش دو سی سی بده چون دوزش بالاس

چرک خشک کن شنیدم اسهال میاره.یاعوارض نشون داده یامعده خالی دادی یازیادسرفه کرده خلط داشته حالش بدشده

سرفش زیاد نیست

تک و توکه.معده خالی نبود.اخه اخر شب خطلی شیطونی و بدو بدو کرد حالش خوبه خوب بود.

نصفه شب بالا اورد تو خواب.

فک کنم بهش نساخته

2810