2777
2789
عنوان

بهم میگن قشنگ دعا میکنی🥺

203 بازدید | 31 پست

چندباری تو همین سایت تو خصوصی یا تاپیک ها بهم گفته شد قشنگ دعا میکنی 🥺 دوستامم میگن 

میخوام امشب برای همه دعا کنم کوچیک تر از اونم که خدا صدامو بشنوه ولی یهو دلی خواستم دعا کنم😅

«بسم الله الرحمن الرحیم »

انشالله امام رضا ضامن هممون بشه وقتی که پای ابرومون در میونه پیش خدا ضمانتم کنه

به حق پدر به حرمت غرور پدر به شرافت پدر به سختی دستای زخمی پدر هیچ پدری شرمنده نشه تو زندگیش مخصوصا جلوی خانوادش🙃

خدایا قسمت میدم به مهر مادر هیچ بچه ای رو با مریضی پدر مادرش به امتحان نکش هیچ پدر مادری رو هم با مریضی بچه اش به چالش نکش🥺

خدایا قسمت میدم به پاکی بهشتت ما رو اگر پامون لغزید ومرتکب گناه شدیم خودت دستمون رو بگیر

خدایا قسمت میدم به جاودانگی عشق کسی که قسمت ما نیست سرنوشتمون رو درگیرش نکن 

آمین یا رب العامین

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واسه پسر منم دعا کن

به حق شهید کوچک کربلا علی اصغر حال پسرتون خوب بشه 🫂

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

منو حتما دعا کن عزیزم

ازمایش تشخیص جنسیت گفته بچم پسره ولی رفتم سونو میگه دختره

دختر دارم دوتا

دعام کن پسر باشه سالم باشه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
2810