2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست

تک فرزندم تو رفاه غرق ولی تو تنهایی دست و پا میزنم بیکسی خیلی خیلیی بده 

خواهش میکنم سعی نکنین که با گفتن خواهر دارم بیکسم برادر دارم بیکسم منو دلداری بدین من این حرفا رو خیلی شنیدم به کارم نمیاد...

خودم بچه دومم تو راهه جسمم یاری کنه سومی رو هم میارم عین من نشن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همسر سابقم (پدر بچم)تک بچه است ببخشید اینجور میگم بهت بر نخوره اما لوسسسسس و ننر فکر نکنم دیگه بچ ...

والا من لوس و ننر نیستم عزیزم ولی بیکس ترین ادم دنیام

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه

آدم یاکلا بچه نیارت یا حداقل دوتا داشته باشه

این رو بعد از اینکه دوستم بچشو تو بزرگسالی از دست دادو کلا تنها شد بهش رسیدم.  اکر اون موقع روی تک فرزندی پافشاری نکرده بود الان یک بچه ی دیگه داشت اینطور افسرده نمیشد.  الان تو سن چهلو چهار سالگی چطوری میخواد دوباره بچه دار بشه اونم با این حال روحی خراب. 

این اون وجهیه که من بهش رسیدم.  یا از اول کلابچه نداشته باشه و زندکی با بچه رو تجربه نکرده باشه یا حداقل دوتا داشته باشه 

2805

من دوتا دارم دهنم اسفالت شده گاهی از خستگی  میگم یدونه بس بود البته من خداخواسته باردار شدم بعد نگام به بچم میوفته توبه میکنم میگم غلط کردم اصلا همچین فکری کردم خدابرام نگهشون داره

فقط منتظرم یکم بزرگ شن نفس بکشم

بله کافیه قرار نیست کل زندگیو درگیر بچه و زاییدن و نگرانی هاش باشیم خودمونم آدمیم هدف داریم کلی کار ...

چقد حق گفتی

بعضیا زندگیشونو فقط تو بچه داشتن میبینن

بهونشونم اینه که بعدا بچمون تنها نباشه

که اصلا حرف منطقیی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من یکی رو نپسندیدم

چون والدینم تک فرزند بودن

معایب و مشکلاتش رو دیدیم

ترجیح دادیم تک فرزند نباشیم

به تک فرزند دختر ندیم

از تک فرزند دختر نگیریم

عقیده کاملآ شخصیه 

روی عقیده کسی ریپ نزدم

اگر مخالفید ریپ نزنید 

چون نه من میتونم شما رو قانع کنم

نه شما منو 

نه 

دوس دارم وقتی من مردم بچه هام همو داشته باشن تنها نمونه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه یعنی به جز اینکه خودت به هدفات میزرسی یکی دیگه رم تربیت کنی که هدفای تو رو بیشتر و طولانی تر محق ...

بزرگترین اشتباه:

آرزوهایی که خودت بهشون نرسیدی زندگی ایی که خودت آرزشو داشتی میخوای به بچت تحمیل کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

۱ دونه کافیه حتی اگه پولدار ترین باشم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

نهآدم یاکلا بچه نیارت یا حداقل دوتا داشته باشهاین رو بعد از اینکه دوستم بچشو تو بزرگسالی از دست دادو ...

وای این لفظ خیلی بده همسایه ما دوتا بچه داشت همش میگفت دوتا اوردم یکی مرد یکی دیگه بمونه برام در کمال ناباوری دخترش تو سن ۲۳سالگی فوت کرد اصلا این حرف نباید عنوان شده بد یمنه بنظرم

هرگز دومی نمیارم با اینکه دلم برا بچم میسوزه نه خواهر داره نه برادر در اینده ولی باز محاله دومی بیارم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810