2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9837 بازدید | 239 پست
همیشه تو ذهنش میمونه میدونی؟یبار مامانم از خواهرم عصبانی بود من ی کلمه گفتم داشتم مشق مینوشتم نوک مد ...

وای دقیقا میترسم این روزا یادش بمونه...

منم درحدی عصبی میشم که میخوام مثل مادرت رفتار کنم گاهی

خدا خودش آرامش بده

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم چون اگاه نیست هنوز خوب گیج میشه مخصوصا شما قلقشو بلد نیستین پیش مشاور ببرینش

شوهرم میگه غلط کرده نخونه نمیزارم دیگه بره مدرسه. اصلا درک نمیکنه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

وای دقیقا میترسم این روزا یادش بمونه...منم درحدی عصبی میشم که میخوام مثل مادرت رفتار کنم گاهیخدا خود ...

هیچوقت از ذهنم پاک نشدن 

لطفا شده باشه عصبی باشی خودتو بزنی اونو نزن 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

شوهرم میگه غلط کرده نخونه نمیزارم دیگه بره مدرسه. اصلا درک نمیکنه

عیب نداره شوهرت سرکاره دیگ ؟ اون ک نمیدونه اولیا چون مثال تو الان المانی بلد نیستی برو بزن گوگل انلاین یاد بگیر نمیتونی اصلا تا اموزششو نبینی اینم ی چیزی داره یاد میگیره براش جدیده شاید ترس استرس بازیگوشی داره پیش مشاور تحصیلی ببر نشد با معلمش حرفبزن با کتک داد بچه بدتر لج میکنه  تا یاد بگیره

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
چشم عزیزم خیلی خیلی سعی میکنم به اعصابم مسلط باشم. این بچه گناهی نداره الان وسط این همه گرفتاری و بی ...

خدا بهت کمک کنه عزیز دلم مطمئنا شما مادر خیلی خوبی هستید فقط الان خسته شدید انشاءالله زودتر مشکلات همه حل بشه ❤️❤️❤️

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
خدا بهت کمک کنه عزیز دلم مطمئنا شما مادر خیلی خوبی هستید فقط الان خسته شدید انشاءالله زودتر مشکلات ه ...

قربونت برم عزیزم.. انشالله خدا به زندگیت آرامش و سلامتی بده

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

سلام عزیزم قربون دل مهربونتاره خداروشکر مستاجر نیستن.

وای خداروشکر،  نمیدونم چرا فکر میکردم ب پدرتون که نکنه خونه نداشته باشن و... خیلی خیلی خوشحال شدم 

همین ک خونه دارن شکرش انشالله بقیش ب لطف خدا درست میشه 

وای خداروشکر، نمیدونم چرا فکر میکردم ب پدرتون که نکنه خونه نداشته باشن و... خیلی خیلی خوشحال شدم هم ...

اره عزیزم اونم نداشت که بدبخت بود. آبجیمم با بچه ی یتیمش آواره میشد. اما خب خونه که واسه آدم نون نمیشه بالاخره واسه خرج خونه باید بره دستفروشی

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

کلاس اوله ها😐از بچه ای ک اولین باره مداد دفتر دست میگیره میره مدرسه چ توقعی داری دوس داری مث بلبل برات بخونه 😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2810