2777
2789
عنوان

ترشحات سفید و غلیظ و کشدار در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطوری پرسیدم آخه عدد بتام چهارروز بعد موعد ۱۰۰ بود هیچ علائمی هم ندارم گفتم ببینم طبیعی هستم یا ن ...

نه عزیزم نگران نباش اصن منم روز موعد ۸۳ بود بعدش کم کم رفت بالا منم مثل شما اصن علاعمی نداشتم یکم هفته هات بره بالا تر علاعم خودشون میاد

عدد بتا هم بعد روز موعد میره بالا یعنی هر ۴۸ ساعت باید ۲ برابر بشه

نه عزیزم نگران نباش اصن منم روز موعد ۸۳ بود بعدش کم کم رفت بالا منم مثل شما اصن علاعمی نداشتم یکم هف ...

روز موعد ۳۸ بودم بعد ۴۴ ساعت شد ۱۰۰ دکتر گفت خوبه ولی چون بارداری قیلیم پوچ بود همش استرس دارم توکل برخدا

حسبی الله ❤
روز موعد ۳۸ بودم بعد ۴۴ ساعت شد ۱۰۰ دکتر گفت خوبه ولی چون بارداری قیلیم پوچ بود همش استرس دارم توکل ...

نه عزیزم اصن نگران نباش بازداری پوچ بتا خیلی بالا میشه یهو میشه سی هزار 

اصن نگران نباش تاپیک های قبلی منو ببینی منم مثل تو نگران بود برای منم روز موعد ۸۳ بود بعد ۷۲ ساعت شد ۳۵۰ بعد دوباره بعد ۷۲ ساعت بعد شد ۲۰۰۰

اصن نگران نباش فقط سعی کن زود نری سونو همون بمون ۸ هفته برو برای اولین بار

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 داره توهین می‌کنه به همه

عزیزم ولش کن آدم جواب همچین احمقی رو میده آخه چرا داری اعصاب خودتو بهم میریزی بزار هر چقدر دوست داره برای خودش حرف بزنه

هروقت گفتن جسد بپر وسط دخالت تو بحث دیگران نکن دهه هشتادی

بدبخت بیچاره تو ریپلای زدی وگرنه کی تورو آدم حساب میکرد؟

دلم برات میسوزه عقده هاتو خالی کن قشنگ آفرین 

کسی محل سگ بهت نمیده

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A