2777
2789
عنوان

بالاخره کارتون زبون باز میکنه یا تاخیر کلامی میاره ای خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
اخه من نذاشتم ببینه و زبونشو باز نشد درست حسابیاطرافیان میبینم اینهمه همه بچها ک صب تا شب میبینن خیل ...

عزمزمه علم و تحقیقات علمی ب ای این هست که تجربیات محدود ما نشان دهنده‌ی واقعیت نیستند. بچه‌هایی که شما با هم مقایسه می‌کنی هوش و شرایط زندگی و همه چیزشون فزق داره. شما این تفاوت ها رو در نظر نمی‌گیری‌ صاف فقط تلویزیون زو مقایسه می کنی. چیزی که من گفتم بز اساس تحقیقات علمی هس. برات منبع می‌گذارم. صبر کن.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من موزم دوست نداره بچمواقعا عذاب میدان سر حرف زدنبدتر ازون مقایسه و دخالت مردمخودشک عصبی شده از ...

واقعا حرف مردم آدمو پیر میکنه من هنوز یکبارم به خواهرشوهرم نگفتم چرا بچه ات حرف نمیزنه یه بار سر شام بچه اش میخواست بهش نمک پاش بدم همش با آوا میگفت اعععع منم نمیدونستم دست میذاشتم رو وسایلای سر سفره تا فهمیدم نمک پاشو میگه بهش دادم یه دفعه خواهرشوهرم گفت به نظرت دیر نشده برای حرف زدنش اونموقع دو سالش بود منم گفتم نه پسر بچه ها شنیدم دیر تر به حرف میان بعد از اونم اصلا تا حالا در این مورد چیزی نگفتم خوب مادره ناراحت میشه حالا منم تو راهی دارم خدا کنه خانواده شوهرمم انقدر با درک باشن که هر روز یه ایراد از من و بچه داریم در آینده نگیرن

واقعا حرف مردم آدمو پیر میکنه من هنوز یکبارم به خواهرشوهرم نگفتم چرا بچه ات حرف نمیزنه یه بار سر شام ...

خدا امثال تورو زیاد کنه عزیزم سلامت باشی خودت و نینیت انشالا

2805
خدا امثال تورو زیاد کنه عزیزم سلامت باشی خودت و نینیت انشالا

مرسی عزیزم انشالله تو هم بچه ات زودی به حرف میاد نگران نباش اگر کامل حرف هارو متوجه میشه بالاخره به حرف میاد من تو نی نی سایت تاپیک دیدم میگفت بچم زمانیکه رفت کلاس اول فقط کلمات محدودی میگفت ولی بعد از اینکه رفت مدرسه در عرض چند ماه راحت جمله بندی میکرد بدون هیچ مشکلی

عزیزم زیر دو سال کارتون دیدن؟؟؟ روزی چن ساعت میدیدن یادته؟؟؟

یادمه پسر بزرگم تا 3 سالگی علاقه‌ای نداشت که کارتون ببینه. بیشتر علاقه به تبلیغات تلویزیون داشت. 

پسر کوچیکه‌م یه چند ماهی زودتر شروع به دیدن کارتون کرد. چون برادرش می‌نشست پای تلویزیون. ولی الان که نزدیک 3 سالشه متوجه شدم واقعا چندتا کارتون می‌بینه. قبلا توجهی نداشت. ولی الان مثلا پلنگ صورتی و تام و جری و پت و مت و اینجور چیزا که صحبت نمی‌کنن و درکش براش راحته می‌بینه.