2777
2789

والا من تا ۱۸ ماهگی نذاشتم اصلا ببینه شاید کلا روزی ده دیقه برای غذا…. الان ۲۱ ماهشه کلا ۱۵ کلمه میگه همه چیزی میفهمه و میشناسه اما نمیگم…. دستور پذیری ام داره اما حرف نمیزنه

جالبه همسناش میبینم کلا صب تا شب پای کارتونن و حرف زدنشون خیلییییی بهتر از پسر منه…. حتی مامانم میگه من و خواهرام همه بچگی کلا کارتون دیدیم زودم زبونمون باز شد الان من موندم ازینکه بالاخره کارتون بذارم حرف زدن یاد می‌گیره یا جلو حرف زدنش میگیره تروخدا مامانا از تجربتون راهنماییم کنید انقدررر بهم میگن چرا هیچی نمیگه براش گفتار درمان وقت گرفتم دلم می‌خواد راه بیوفته حرف زدنش چون خودشم کلافه و عصبی شده همش با اشاره و عععع منظورش میفهمونه با اینکه همه چیز میفهمه….

تخم کفترم ۳ تا دادم فایده نداشت الان روزی دولت تخم بلدرچین میخوره چن ماههه اونم تاثییر نداشته

کارتون خوب بزارید ببینه البته نه زیاد با فاصله از تی وی 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حرف زدن بچه ژنتیکی هست

من دوتا پسر دارم یکی ۳سالگی حرف آمد یکی دوسالگی 

مهمم نیست الان بزرگ شدن حتی از نطر هوش به نظرم اونکه زودتر حرف زده الویت نداره

صبور باش حرف میزنه

تلوزیون برای یه چیزهایی ضرر داره و خوب باید دیدنش کنترل شده باشه برای بچه 

پسر خواهرشوهرم سه سال و نیمشه هنوز نه میتونه درست کلمه بگه حرفم که اصلا نمیزنه فقط آوا از خودش در میاره خواهرشوهرم خیلی بهش موز میداد وقتی کوچیک بود هنوزم زیاد موز میخوره من شنیدم بخاطر موز دادن به بچه زیر یکسال این اتفاق میافته به حرف میان ولی جیگر پدر مادرو خون میکنن

پسرای من تا 2 سالگی فقط چند کلمه می‌گفتن.

پسر بزرگم وقتی 2 سالش شد طی یک ماه همه چیو گفت. جمله‌سازی کرد و حتی شناسه فعل‌ها رو خودش تصحیح می‌کرد. ولی چند ماه بعدش به دوره 9ماهه لکنت شدید گرفت. دکتر میگفت خیلی سریع به صحبت کردن افتاده و زبونش با مغزش همراهی نمی‌کنه. 

پسر کوچیکم بیشتر طول کشید. الان تقریبا 3 سالشه و دیگه جمله بندیش کامله. هر دو هم به یه اندازه پای تلویزیون بودن. 

جلوی رشد کلامی و کلا رشد ذهن رو می‌گیره. زیر دو سال باید صفر باشه.

اخه من نذاشتم ببینه و زبونشو باز نشد درست حسابی

اطرافیان میبینم اینهمه همه بچها ک صب تا شب میبینن خیلی حرف زدنشون بهتره

با اینکه بچم هوشش خوبه ینی یه چیزی یکبار بهش میگم میفهمه و میشناسه ولی نمیگه

من تا جایی که می‌دونم کارتون و تلوزیون و موبایل رو به خاطر تاثیر منفیش روی مغز و تمرکز بچه منع می‌کنن. پس کار خوبی کردی تا الان نذاشتی واسش. ولی خودت زیاد باهاش حرف بزن کتاب بخونین باهم شعر و داستان صوتی براش پخش کن اینا باعث می‌شه در معرض باشه 

. من دیدم پسربچه فامیلمون بعد ۲ سال حرف زدنش یکدفعه افتاده رو غلطک خیلی هم بچه باهوشیه ولی زود حرف نزد نگران نباش. گفتار درمانگر هم حتما تمرین هایی خیلی خوبی یادت می‌ده که من بلد نیستم😘

والا داداش من کلمه های خیلی خاص جمله بندی خوب رو از کارتون یاد گرفته یعنی گاهی حرفای قشنگ میزنه از ت ...

چن ساله عزیزم؟؟؟ از چند سالگی کارتون دیده؟؟؟ زبونش زود باز شد ینی؟؟

بچه من ۲۱ ماهشه نذاشتم زیاد ببینه الان خیلی کنار از همسناش کلمه میگه

چن ساله عزیزم؟؟؟ از چند سالگی کارتون دیده؟؟؟ زبونش زود باز شد ینی؟؟بچه من ۲۱ ماهشه نذاشتم زیاد ببینه ...

الان 9 سالشه دیگه ولی خیلی زود زبون باز کرد از همون اولم بلبل زبون بود مثل دخترا الانم خیلی پرحرفه از بچوب میدید کارتون براش می‌گرفتیم نگاه می‌کرد 

پسر خواهرشوهرم سه سال و نیمشه هنوز نه میتونه درست کلمه بگه حرفم که اصلا نمیزنه فقط آوا از خودش در می ...

والا من موزم دوست نداره بچم

واقعا عذاب میدان سر حرف زدن

بدتر ازون مقایسه و دخالت مردم

خودشک عصبی شده ازینکه بعضی نمیتونه حرف بزنه و همش اشاره و‌عععع

با اینکه کاملنم همه چیزی زود میفهمه اما لام تا کام نمیگه

پسرای من تا 2 سالگی فقط چند کلمه می‌گفتن. پسر بزرگم وقتی 2 سالش شد طی یک ماه همه چیو گفت. جمله‌سازی ...

عزیزم زیر دو سال کارتون دیدن؟؟؟ روزی چن ساعت میدیدن یادته؟؟؟

2810