2777
2789
عنوان

جلو مادرم قشنگ آبروم رفت🥴

410 بازدید | 37 پست

وقتی که با شوهرم دوست بودیم یه روز شوهرم اومد منو برداشت رفتیم کردان کلی غذا و خوراکی سفارش داد رفتیم دور دور و صحبت و بغل و اینا 

من چون زیاد استوری میزاشتم از دوس پسرم همه خونواده و فک و فامیلو هاید کرده بودم از استوری (یه جور پنهان کردن) دوستام و بقیه‌ی آشناها بودن و میدیدن استوری های من رو 

نگو شب گذشته مادرم یه اکانت ساخته اومده بهم درخواست داده منم قبولش کردم ولی یادم رفته پنهون کنم ازش استوری های منو نبینه 

رسیدم خونه از کردان یه استوری عاشقانه تو بغل شوهرم گذاشتم متنش هم نوشتم عروسی ام را با تو تصور میکنم 

چشمتون روز بد نبینه تا یه هفته جنگ جهانی برپا بود 

الانم یادش میوفتم مور مور میشم😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

😅😅😅😍

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الان رسیدی بهش؟ 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
اگه همسرت بود مشکلش چی بوده؟چرا باید هایدش کنی

اون موقع همسرش نبوده هنوز

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
2810